shwaara Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Myslím, že by se převážit i přesto měly. Citovat
punkac Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Má to nějaký konkrétní důvod? Preventivní, jen pro dobrý pocit nebo závažíčka nevydrží na disku déle než rok (jsou to ty lepící) Kola mám označena a dám je přesně tak jak byly... (zadní s předníma jsou zhruba stejně sjetá) jsem v tomto laik, omluvte debilní dotazy Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 tak já už mám asi 10min přezuto:potlesk Citovat
shwaara Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Řekl bych, že je to spíš proto, že za minulou sezonu kola něco najela, trochu se mohla zdeformovat, nějaké závaží mohlo odpadnout a půl roku v garáži se na nich třeba taky podepíše. Ale jsem taky jen laik. Každopádně chci mít vždy přesně vyvážený kola, aby mi auto na dálnici nevibrovalo, tak prostě každý půl rok nechám za stovku až dvě auto převážit. Citovat
robozv Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 tak cca o 2 tyzdne idem menit stabilizacne tycky a sviecky a zaroven aj prezujem:papa Citovat
hudy Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Jeste brzo, tak kolem Velikonoc. Ale dnes jsem to odvezl ke znamemu do pneuservisu, da nove pneu a vyvazi a pak to tam jen nahodime. Pristi tyden v noci opet minusove teploty. Citovat
urdemala Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 punkac: určitě nechat znova vyvážit, ono se to za sezónu hodně změní jinak taky už mam ty zimní kolem 4 mm, tak je sjedu přes jaro co to půjde Citovat
Cyklon Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: shwaara Řekl bych, že je to spíš proto, že za minulou sezonu kola něco najela, trochu se mohla zdeformovat, nějaké závaží mohlo odpadnout a půl roku v garáži se na nich třeba taky podepíše. Ale jsem taky jen laik. Každopádně chci mít vždy přesně vyvážený kola, aby mi auto na dálnici nevibrovalo, tak prostě každý půl rok nechám za stovku až dvě auto převážit. Já nevím, asi bych to řešil, když to někde začne vibrovat nebo něco podobného. Onehdá jsem naivně v drahém značkovém servisu pronesl požadavek na kontrolu vyvážení a oni v prvním kroku strhali staré závaží a znovu vyvážili. To mě málem vomejvali. Inu honba za penězi je nemilosrdná Jinak s výměnou za letnáky bych asi počkal až po velikonocích, protože častým vrtochem aprílového počasí jsou slušné sněhánky a závěje Citovat
Pinďa Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Tak to asi provedu o wejkendu. Tento nebylo času (oslava x-sátin, prvních) Citovat
punkac Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 díky, nechám je tedy převážit, přezuju až po Velkejch nocích, přeci jenom jezdím brzy ráno a to ještě mrzne díky ještě jednou za doporučení Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Ja neviem preco prevazovat ... Kola sem vzdy koupil, nahodil, vyvazil a hotovo ... Ani raz se mi nestalo ze bych je do jejich smrti, tj do zodrania musel nejak prevazovat ... Jine je kdyz to uz jde citit ale jinak si myslim ze je to zbytecne ... Citovat
shwaara Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Lubk0: Tak nevím, jak rychle jezdíš, jak moc a po jakých cestách. Já už musel několikrát převažovat během sezony, protože třeba kolem 150 začalo auto vibrovat... Po vyvážení OK, asi se mi někde odlepilo závaží.. Citovat
MilanF1 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Na kolik asi vyjde to vyvážení kol? Já jsem koupil gumy a disky zvlášť, známej mi to v poho obuje, ale vyvažovačku nemá. Vcelku se bojím jezdit s vůbec nevyváženými koly. PS: nechat obouvat v servise se mi to nechce, peníze, však to znáte Citovat
shwaara Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Přehození kol + komplet vyvážení cca 400, podle závaží (počet, typ /lité disky, ocelové/) Citovat
shark734 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 ja som za prezutie a vyvazenie platil 20€. jedna sa o elektrony a starsi pan co to vyvazoval tak kazde koleso 3x lebo netrafil nalepenie zavazi(trochu slepy asi)..inak by bola cena nizsia Citovat
Kejticka Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: shark734 ja som za prezutie a vyvazenie platil 20€. jedna sa o elektrony a starsi pan co to vyvazoval tak kazde koleso 3x lebo netrafil nalepenie zavazi(trochu slepy asi)..inak by bola cena nizsia Za to ze se 3x netrefil ty celkem nemuzes,tak proc bys to mel platit...to bych se hadala:) Citovat
shark734 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Za to ze se 3x netrefil ty celkem nemuzes,tak proc bys to mel platit...to bych se hadala:) ja viem, ale co tym dosiahnem...mam to asi 1km od domu a keby sa mam trepat niekde dalej to mam jedno....platil som za zeleza ...inak ich je tam mrte vela Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.