Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebolo to sklo náhodou menené? Čelné sklo je lepené. Medzi dvomi sklami je vložená plastová fólia a pri nekvalitných sklách máva tá fólia mliečny nádych čo zhoršuje priezračnosť skla.

Odesláno
Původně zaslal: Brandy20

Původně zaslal: pastorek

Nebolo to sklo náhodou menené? Čelné sklo je lepené. Medzi dvomi sklami je vložená plastová fólia a pri nekvalitných sklách máva tá fólia mliečny nádych čo zhoršuje priezračnosť skla.

No to som chcel vediet, ci sa da sklo prelesit :-)

Myslel celé nové sklo jestli neměnil víš,jestli nedal nějaké neznačkové možná :) Ahoj

Odesláno
Původně zaslal: byny

skus se zeptat v autoskle tam ti sklo přeleští dokáží rozleštit i jemné škrábance

Tak toto som chcel pocut a vediet ci sa nieco take da spravit :-)

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Původně zaslal: Brandy20

Původně zaslal: pastorek

No to som chcel vediet, ci sa da sklo prelesit :-)

Myslel celé nové sklo jestli neměnil víš,jestli nedal nějaké neznačkové možná :) Ahoj

Sorry to bol moj omyl, dal som citovat zlý prispevok

Odesláno

Tak to zhrniem. Drobné škrabance známe ako pavučina sa dajú zaleštiť. Matná fólia je nevratná zmena a dá sa odstrániť iba výmenou za nové a kvalitné sklo.

[upravil dne 23/3/10 pastorek]

Odesláno

Brandy20 nemáš tam náhodou nalepenú priehľadnú fóliu ktorá zabraňuje prenikaniu tepla a UV žiarenia do auta, jeden čas som nad tým uvažoval ale nie je to legálne a nechcelo sa mi to zoškrabávať dole a platiť pokuty zeleným tak som od toho upustil.

Obrázok fólia na čelnom skle.

[upravil dne 23/3/10 Judes]

Odesláno

Nie nie, nemam tam foliu, ja to sklo mam skor tak mierne doskriabane obuchane od kamienkov ako to tu nazvali, take mierne pavucince. Dufam, že sa toho zbavim, alebo ak nie, tak zozeniem niekoho a prebehnem to cez poistku.

Dakljem za Vase informacie :-)

Odesláno

Od pôvodných stieračou som mal aj ja doškriabané sklo, keď som dostal kameňom do skla a prasklo dal som ho vymeniť cez poisťovňu a teraz je OK.

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Od pôvodných stieračou som mal aj ja doškriabané sklo, keď som dostal kameňom do skla a prasklo dal som ho vymeniť cez poisťovňu a teraz je OK.

prosim tě na kolik tě (pojištovnu) přišla ta sranda mám sklo připojištěné na 20t ptám se jestli to pokryje dík:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...