Brandy20 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Chcem sa Vas opýtat ci sa neda predne celne sklo nejak vylestit, nakoľko sa mi zda ze je oproti iným( myslim na inych vozdiel) matnejsie a neda sa to viac umyt Citovat
Brandy20 Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 vtipne, ale uz to viac nejde umyt, chcem len vediet, ci neviete o nejakom pripravku. Jazdievam aj na inych autach a tam je sklo oproti mojmu uplne priezracne Citovat
kajvet Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 já ho mám krásně čiré, jinak meju to přípravkem na čištění skel od Sheroonu Citovat
jofo Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 A nedaval si na sklo predtym nejaky antirain pripravok? Citovat
jofo Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 A nedaval si na sklo predtym nejaky antirain pripravok? Citovat
ace11 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 zkus to umyt obycejnou okenou,ale je fakt,ze to divny je Citovat
byny Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 skus se zeptat v autoskle tam ti sklo přeleští dokáží rozleštit i jemné škrábance Citovat
pastorek Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Nebolo to sklo náhodou menené? Čelné sklo je lepené. Medzi dvomi sklami je vložená plastová fólia a pri nekvalitných sklách máva tá fólia mliečny nádych čo zhoršuje priezračnosť skla. Citovat
Brandy20 Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 [upravil dne 23/3/10 Brandy20] Citovat
ace11 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: Brandy20 Původně zaslal: pastorek Nebolo to sklo náhodou menené? Čelné sklo je lepené. Medzi dvomi sklami je vložená plastová fólia a pri nekvalitných sklách máva tá fólia mliečny nádych čo zhoršuje priezračnosť skla. No to som chcel vediet, ci sa da sklo prelesit :-) Myslel celé nové sklo jestli neměnil víš,jestli nedal nějaké neznačkové možná Ahoj Citovat
Brandy20 Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: byny skus se zeptat v autoskle tam ti sklo přeleští dokáží rozleštit i jemné škrábance Tak toto som chcel pocut a vediet ci sa nieco take da spravit :-) Citovat
Brandy20 Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: ace11 Původně zaslal: Brandy20 Původně zaslal: pastorek Nebolo to sklo náhodou menené? Čelné sklo je lepené. Medzi dvomi sklami je vložená plastová fólia a pri nekvalitných sklách máva tá fólia mliečny nádych čo zhoršuje priezračnosť skla. No to som chcel vediet, ci sa da sklo prelesit :-) Myslel celé nové sklo jestli neměnil víš,jestli nedal nějaké neznačkové možná Ahoj Sorry to bol moj omyl, dal som citovat zlý prispevok Citovat
pastorek Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Tak to zhrniem. Drobné škrabance známe ako pavučina sa dajú zaleštiť. Matná fólia je nevratná zmena a dá sa odstrániť iba výmenou za nové a kvalitné sklo. [upravil dne 23/3/10 pastorek] Citovat
Judes Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Brandy20 nemáš tam náhodou nalepenú priehľadnú fóliu ktorá zabraňuje prenikaniu tepla a UV žiarenia do auta, jeden čas som nad tým uvažoval ale nie je to legálne a nechcelo sa mi to zoškrabávať dole a platiť pokuty zeleným tak som od toho upustil. Obrázok fólia na čelnom skle. [upravil dne 23/3/10 Judes] Citovat
Brandy20 Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Nie nie, nemam tam foliu, ja to sklo mam skor tak mierne doskriabane obuchane od kamienkov ako to tu nazvali, take mierne pavucince. Dufam, že sa toho zbavim, alebo ak nie, tak zozeniem niekoho a prebehnem to cez poistku. Dakljem za Vase informacie :-) Citovat
Judes Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Od pôvodných stieračou som mal aj ja doškriabané sklo, keď som dostal kameňom do skla a prasklo dal som ho vymeniť cez poisťovňu a teraz je OK. Citovat
byny Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: Judes Od pôvodných stieračou som mal aj ja doškriabané sklo, keď som dostal kameňom do skla a prasklo dal som ho vymeniť cez poisťovňu a teraz je OK. prosim tě na kolik tě (pojištovnu) přišla ta sranda mám sklo připojištěné na 20t ptám se jestli to pokryje dík:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.