rootsky Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Prosím o radu, než se pustím do nějakých větších akcí a budu mít něco co se nedá použít. Může mi někdo říci na co je tenhle otvor v chladiči? Dá se bez následků zaslepit pro použití chladiče v okruhu s externí expanzkou? Děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 na chladiči vidím tři nátrubky, pro spodní hadici,horní hadici a pro hadičku přepadu z expanzky--tak co chceš zaslepit? Citovat
rootsky Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 V téhle sestavě je mi to ale na nic, nebo mám někde v té představě mezeru a ten otvor mám nějak využít? [upravil dne 20/3/10 rootsky] Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 když máš přepad vyvedený mimo okruh,tak ten otvor nezaslepuj,ale nechej zavařit odvzdušnovací šroubek (nebo dát hadici a na druhý konec ten odvzdušnovák) Citovat
rootsky Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 Díky moc, to mne nenapadlo...Jinak jsem provedl změnu obrázku, aby tam byl ten okruh celý (ale to jen tak pro formu)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.