Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Len vymenou skla. Este to aj zalievaju, ale zalezi na tom ake je to hlboke a ci sa ti financne oplati to opravovat. Zajdi do najblizsieho strediska kde menia skla a opytaj sa co sa s tym da spravit.

Odesláno

Záleží jak to máš hluboké. U nás na firmě jeden talent v zimě škrábal okno dodávky hráblem na sníh s ocelovou špicí a poškrábal čelní okna. Taky jsem mysleli, ze to vymenime. ALe potom to necim lestil a ryhy se skoro uplne ztratily.

Odesláno

Sakris, to ma tiez zaujima, na 306 mam uz d stieracov riadne vyjazdenu drahu, ale sklo je uplne v pohode, kvoli tomu sa mi ho nechce menit, ak by si nasiel nieco, cim sa da celne sklo zalestit v domacom prostredi, urcite nahod info :o

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mno píšou:

... O povrchový škrábanec se jedná, když přejedete přes rýhu nehtem a nepocítíte nerovnost. Pokud přes povrch nepřejedete hladce, je škrábanec hlubší než povrch a přípravek T-Cut může pouze napomoci zlepšit vzhled škrábance.

...tak to asi pomůže k rozleštění drobností od prachu ale na opravdovej škrábanec asi ne.

Odesláno

No presne to je ono, take to vysuchane od stieracov na skle, na to by to zabrat mohlo, nenasiel som to u nas v ziadnom e-shope, to ma stve, zajtra pobeham obchody, nechce sa mi platit postovne za nieco co stoji 64Kc:aut

Odesláno
Původně zaslal: markus1974

Sklo sa dá naleptať kyselinou florovodíkovou a potom neutralyzovať sodným roztokom.Pozor kyselina musí byť stále v špecialnom kovovom obale kôly rozleptaniu.

:xvul Nevím, nevím, ale fluorovodicí v práci leptám nerez a nerezovou ocel, bys koukal, jak to krásně ocel rozežere a to sklo digestoře jak je krásně vyžrané, za mě bych HF skladoval jen v plastové nádobě, použil štít a rukavice, je to velmi nebezpečná kyselina, která v žádném případě laikům do rukou nepatří!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...