Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem lítal hodně po Praze a najednou koukám, teplota vody je 90°C (normálně má být myslím 85) - auto dostávalo docela zabrat, venku bylo cca 18°C.

Je to normální? Nemusím se ničeho bát? Kapaliny jsem kontroloval...

Odesláno

85°C - 90°C stupnu je standartní teplota,jestli by mela byt vyssi,tak pak neni neco v poradku,pokavad by mela byt u cervenyho,tak bych necekal a mazal bych do servisu....

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dnes se mi při popojíždění v dlouhé koloně do kopce stalo, že mi teplota vyletěla až za hranici červeného, auto začalo logicky hlásit chybu a já musel z kolony vyjet a nechat to odstát - čím to bylo? Dostatek kapaliny mám...

Odesláno

Takže jestli tomu dobře rozumim, tak když si manuálně klimu vypnu a budu dlouho poskakovat v koloně tak to taky můžu uvařit?:myslim Protože když je vyplá klima tak ani větrák by teoreticky podle tebe neměl sepnout. To se mi tedy nezdá, ten přeci musí být napojen na oba okruhy jak chlazení v motoru tak i na klimu a obojí musí fungovat bez ohledu na to jestli druhý funguje či ne. Alespoň tak se mi to jeví jako logické...

Odesláno

ja som to mal na mojej 407 prazdna klima,vetrak chladica motora sa nezapinal,po naplneni klimatizacie sa zacal zapinat,nejak to spolu suvisi,ja netvrdim ze je to kolegou pripad,proste je to pravda.

Odesláno

Na co tě novej větrák přišel a jak náročná byla jeho výměna? Jel jsem, teplota kolem 90 - 95°C a větrák se netočil - čím to? Jela klima a motor se dost potil...

Odesláno

už ti psali--problém je když ručka leze do červeného pole, jinak je teplota OK

když zapneš klimu,musí se pomalu točit větrák (sahara)

motor se nejhůře chladí ve vedru při potahování v kolonách--od toho je tam větrák--asi máš vadné čidlo,řídící jednotku větráku, samotný motor větráku (sahary)atd., stav se na diag. a měli by to zjistit

označení SW je od Station Wagon (kombi),néé od Sky Windows,:myslim

[upravil dne 26/6/10 ozzy56]

Odesláno

Jasně, umím číst :)) jen jsem představil situaci.

Vážně to bude klimatizací, dojedu na výměnu - už skoro nefouká studený vzduch. Dám vědět

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...