Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju radu odledně LED svítilny na kolo. Hlavní podmínka, aby byla na tužkový baterie. Máte někdo zkušenosti popř. dokážete mi poradit po čem se začít shánět? Cenově si představuju tak kolem 500,-.

Odesláno

Zajdi co cyklo obchodu, tam ti určitě poraděj.

Neber ty nejlevnější a už od pohledu šitky ;)

Vyzkoušej si, jak to svítí (ve dne se to špatně zkouší ale i tak)

Zkontroluj si držák na kolo - některý jsou vyložene blbě vymyšlený - špatně se to ke kolu přidělává a stejně blbě oddělává...a navíc to třeba i hůř drží a když za jízdy vypadne tak to není moc dobrej zážitek

Odesláno

Ono zalezi aj co od svetla ocekavas ...

Ocekavas aby si byl viden, nebo ocekavas aby ti to i nejak slusne svitilo na cestu :)

Inak to treba naozaj zejet jen do cykloobchodu, kde maji vzdy bohaty vyber ... Ako psal dolly, pozeraj hlavne na sposob uchytenia, aby sa to dalo dat lahko dole, a naspet ... A aby to bylo pomerne kvalitny ...

Odesláno

Od svítilny očekávám hlavně to, aby mi zasvítila na cestu a já viděl. Býti viděn hodlám být také,ale na to mi primárně slouží blikačka. Obešel jsem zatím 2 prodejny, ale bohužel jsem prozatím nesehnal LED svítilnu na tužkové baterie.

Odesláno

My máme troj diodovou Smart E-line na dvě tužkový baterky a celkem pohoda. Není to bůhvíjaký světlo, ale na vzdálenost cca 2,5 metru dělá kruh o průměru cca 1,2- 1,3 metru. Dá se s tim jet i potmě a před sebe uvidíš stopro. Dosvit tak, abys bezpečně viděl třeba krajnici, je podle mýho odhadu kolem 3- 4 metrů.

EDIT: Něco takovýho: http://www.cyklomania.cz/prodej/Svetlo-predni-SMART-BL-183-3-WW---zdarma-lepeni-Fong-male

[upravil dne 19/3/2010 Dundee]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...