Jooooose-1 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 No tak nasiel som myslim na BMW fore typka co reklamoval po 1,5 roku a dostal kus za kus. A cital som o viac takych pripadoch... Vyhody tychto ziaroviek su vraj tieto: 1.Rovnaka svietivost aj po roku, nie ako u Osram a Philips ( ak by sa vobec niekedy dozili takeho veku) 2. Za dazda, snezenia a hmly rovnako dobra viditelnost. Pri ostatnych vraj ma clovek velke problemy... Nevravim ze tieto ziarovky su najlepsie na svete len vravim ze stoja tolko isto ako Osram alebo Philips a vydrzia o dost viac, nechce sa mi ziarovka menit skoro kazde 3 mesiace... Citovat
MotoMoto Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 No u nás je záruka dva roky takže nevím zda 1,5 roku je nějak směroplatné, jak by řekl klasik. Nepochybuji o kvalitě těch žárovek, nikdy jsem je neměl takže nemohu. Jen vím jak to v obchodě chodí s tou doživotní zárukou. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 No tak nasiel som myslim na BMW fore typka co reklamoval po 1,5 roku a dostal kus za kus. A cital som o viac takych pripadoch... Vyhody tychto ziaroviek su vraj tieto: 1.Rovnaka svietivost aj po roku, nie ako u Osram a Philips ( ak by sa vobec niekedy dozili takeho veku) 2. Za dazda, snezenia a hmly rovnako dobra viditelnost. Pri ostatnych vraj ma clovek velke problemy... Nevravim ze tieto ziarovky su najlepsie na svete len vravim ze stoja tolko isto ako Osram alebo Philips a vydrzia o dost viac, nechce sa mi ziarovka menit skoro kazde 3 mesiace... o ktorych je rec? o tychto?: http://www.autoledky.sk/index.php?page=2&cat=6 Citovat
Jooooose-1 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Hej hej o tych co som pisal Xenesis od autoledky... Citovat
Jooooose-1 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Osobne ich este nemam, lebo moje auto dojde az v septembri/ oktobri z vyroby a na moje terajsie to nedam lebo to idem predat... Sused to ma a zatial iba ticho zavidim. Ma cca. 3 mesacie a zatial vyzera spokojne Citovat
Igor Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Má niekto skúsenosť s tými PHILIPS X-treme Vision? Či sú lepšie ako OSRAM NIGHT BREAKER PLUS... OSRAM NIGHT BREAKER PLUS (s přívlastkem Extra Lifetime) mají po necelých 2 měsících (cca 30 hodin a cca 20 zapnutí) absolutní MÍNUS, včera odešla první, čekám, kdy odejde druhá. Před tím jsem tam měl nějaké obyčejné Phlipsky a vydržely skoro 2 roky při stejném používání. Ty Osramky sice svítí mírně více, ale nestojí to za to. Vracím se k obyčejným. Citovat
Ravel Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 když nemám světla pro denní svcení, je mi jedno, co tam narvu. Mám tam nějaký Hella nebo co to je a je mi to jedno. V noci jezdím stejně jenom po městě a huntovat nějaký super žárovky celodenním svícením je ptákovina Citovat
Igor Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS (s přívlastkem Extra Lifetime) mají po necelých 2 měsících (cca 30 hodin a cca 20 zapnutí) absolutní MÍNUS, včera odešla první, čekám, kdy odejde druhá. Před tím jsem tam měl nějaké obyčejné Phlipsky a vydržely skoro 2 roky při stejném používání. Ty Osramky sice svítí mírně více, ale nestojí to za to. Vracím se k obyčejným.[/rquote] ...tak do věčných lovišť odešla už i druhá... NEVER MORE OSRAM NIGHT BREAKER PLUS!!!!! Citovat
Haryk Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 tady na ,Hyundai clubu, májí o nich pokec - XENESIS http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php/viewtopic.php?p=305399 Citovat
dusan2 Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Dozivotna zaruka je velmi pekny termin , len treba vediet aku ma dany tovar zivotnost. Aj na pneu sa dava dozivotna zaruka , ale to neznamena ze plati do konca zivota klienta.:D:D Citovat
Jooooose-1 Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Tak ti poviem aj keby vydržali len tesne nad dva roky, potom sa už zameniť nedajú tak som štastný pretože za to obdobie by si či už na Osram cool blue alebo Philips blue vision ultra minul 120 euro Citovat
dusan2 Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Dva roky je standartna zaruka na vsetok tovar , otazka je samozrejme kto ti vyreklamuje ziarovky rok stare ? Nikto. Ja menim kazde dva mesiace a uz som sa s tym zmieril. Citovat
MotoMoto Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Tak to bych chtěl vidět někoho kdo by mi neuznal reklamaci žárovek. I doma je takto reklamuji a v autě také. I třeba těsně před skončením záruky. Vždyť si tu záruku platíš v ceně výrobku. Citovat
dusan2 Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 No pravdu povediac neviem si to dost dobre predstavit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.