Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Letní pneumatiky  

1. 1. Letní pneumatiky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

ja som dal Barum Bravuris 2 tiež a za cenu 60 Euráčov za pneu. Síce je to r.v. tuším 30 týžden 2009 ale , myslím že to nevadí.:)

60€ ??? tak taku cenu som nenasiel nikde. Predpokladam, ze mas rozmer taky isty ako ja R17 215/55 94W. :myslim

Pol roka stare su uplne v pohode.

[upravil dne 29/4/10 medo]

Odesláno

Tak ja som pred casom obul Bridgestone Turanza ER 300, vyrobene 1 tyzden 2010 205/60 R16 po 90eciek/ks. Super gumy, len su velmi vysoke a v rychlejsich zakrutach auto zacina plavat. oproti 406-ke kde som obuval dunlop Sportmaxx 205/55 trosku sklamanie, ale moze za to vyska pneu nie pneu samotna.

Odesláno

Tak ja som pred casom obul Bridgestone Turanza ER 300, vyrobene 1 tyzden 2010 205/60 R16 po 90eciek/ks. Super gumy, len su velmi vysoke a v rychlejsich zakrutach auto zacina plavat. Oproti 406-ke kde som obuval Dunlop Sportmaxx 205/55 trosku sklamanie, ale moze za to vyska pneu,nie pneu samotna.

[upravil dne 29.4.2010 tomike]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravim moj otec ide kupit pneu na peugeota a nevie ktore ci Dunlop SP Maxx TT MFS alebo Brigestone ER 300 Eco JZ rozmer mame 215/55 r 17 . Neviete ze ktore su lepsie ???

Odesláno

Ahoj,

mám Dunlopky, prvá sezóna super ako na suchu tak na vode, tiché, žiaden problém a to nejazdím nejak pomaly ani v zákrutách (keď idem sám ;)) Druhá sezóna žiadna zmena až na to, že už ich je mierne počuť, čo pred tým pri Michelinoch nebolo. Je to však v norme, takže zatiaľ som spokojný. Čo sa týka dezénu tak po 16 000 km nie je badať takmer žiadna zmena :papa

Odesláno

ahojte spominate tu hocijake značky pneumatik bol som v peugeote tam boli obute Goodyear EAGLE NTC5 mam ich tiež maju 70 000km ešte sezonu vydržia chcel by som vediet vaš nazor na ne ked ich davaju na nove auta

• O 3 měsíce později...
Odesláno

dovolim si oprasit temu :)

to madrid4: na nove auta sa obuje to co je prave najvyhodnejsia ponuka takej znacky aby sa za ne nemuseli hanbit.

Ja prave riesim letne pneumatiky Vredestein Ultrac Cento FSL 215/55/R17. Ma nikto skusenost? cena 120€/ks. mam ich uz v kosiku tak si reku este pockam na nazor:)

[upravil dne 21/11/10 10:43 Marcel00]

post-31067-14109613625375_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Zdarec toš kukám po novích letních pneu bo moje Matadory Hectora2 to majů zasebů ( až na výdrž špičková guma).

oprasim to aj tu... :)

preco si riesil nakup inych pneu ked tie matadorky boli super? myslim ze rozdiel ceny medzi nokian a matador je dost velky vzhladom k tomu ze si bol s matadormi spokojny... pytam sa, lebo zvazujem nakup tychto pneu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...