Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letní pneumatiky  

1. 1. Letní pneumatiky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak nakonec sáhnu asi po nových, nevím ale které:

1. Dunlop Sport 01 - komplet 14864Kč

2. Pirelly P7 - komplet 13720Kč

3. Barum Bravuris 2 - komplet 8700Kč

4. Goodyear Excellence - komplet 12720Kč

Když hledám recenci, tak u každých je někdo kdo je chválí a kdo na ně nadává a pak si vyberte. Musí to být 94W. Co Vy na to?

Odesláno

Tak ted jsem dostal nabídku na Kumho solus kh16 za 8500Kč i s přezutím. Prý se dávají na nové fordy, víte o tom něco?

Odesláno

caute,

mate vsetci zapisane v papieroch rozmer: 215/55 R17 94W ? alebo mate aj iny R17 rozmer???

Zaujima ma to lebo som dostal k autu pneu 215/55 R17 98V a ako budu reagovat nasi \"strazcovia\" zakona kedze W (270kmh) je viac ako moc... auto da len 208 a tym padom staci V (240kmh), samozrejme pri dodrzeni hmotnostneho indexu 94... a nedostat pokutu ale pravdu v podstate maju, v papieri je W... :grr

[upravil dne 11/4/10 merlin99]

Odesláno
Původně zaslal: merlin99

caute,

mate vsetci zapisane v papieroch rozmer: 215/55 R17 94W ? alebo mate aj iny R17 rozmer???

Zaujima ma to lebo som dostal k autu pneu 215/55 R17 98V a ako budu reagovat nasi \"strazcovia\" zakona kedze W (270kmh) je viac ako moc... auto da len 208 a tym padom staci V (240kmh), samozrejme pri dodrzeni hmotnostneho indexu 94... a nedostat pokutu ale pravdu v podstate maju, v papieri je W... :grr

No dávej si na to pozor, protože každý policajt zná zpaměti všechny rychlostní indexi a ti lepší i hmotnostní.:D

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

caute,

No dávej si na to pozor, protože každý policajt zná zpaměti všechny rychlostní indexi a ti lepší i hmotnostní.:D

Toto ma vie fakt nasrať, doje....jú nás za kkt, a staré vraky kľudne jazdia po cestách a chlapci na \"vytunených\" Felíciách si myslia, že majú pod kapotou 200k a ich majú v paži hoci jazdia ako prasce, pretože otecko im to zariadi. Neviem, či je to aj v iných mestách tak, ale tu v LC je takých týpkov až príliš:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: patko79

Toto ma vie fakt nasrať, doje....jú nás za kkt, a staré vraky kľudne jazdia po cestách a chlapci na \"vytunených\" Felíciách si myslia, že majú pod kapotou 200k a ich majú v paži hoci jazdia ako prasce, pretože otecko im to zariadi. Neviem, či je to aj v iných mestách tak, ale tu v LC je takých týpkov až príliš:blicismajlik

v BA - vymen felicie za BMW,Audi a MB ktore tych 200k maju a mas rovanky styl jazdy:-D. a aj tu ich je zial moc. vodicaky brat by mali castejsie a prikazovat nemecky tzv. \"idioten test\" a bolo by kludnejsie...

Odesláno

caute,

nuz ked ti ine nema co najst, tak hlada aj taketo detaily - nasi zeleny maju pokuty prikazane vyberat aby naplnili ciele a kasicku!!! a zial vedia citat a papier a guma vykazuju rozdiel...;-) jedina nadej najst takeho blba co nevie ani abecedu a presvedcit ho ze najskor je W a potom az V :D sestra uz za to dostala pokutu...

OFF TOPIC: mate niekto zimne 17\" pneu s W ??? mne dal peugeot original nato tieto 98V....

Odesláno
Původně zaslal: bosslibor

Zdarec toš kukám po novích letních pneu bo moje Matadory Hectora2 to majů zasebů ( až na výdrž špičková guma) .Máte někdo zkušenosti s těmato nebo s konkrétně s značků Nokian ?:myslimhttp://www.pneunet.cz/pneu/13334/nokian-h-205-55-R-16-XL-94-H-letni/

Ako som uz pisal, som s Nokianom moc, moc spokojny. Teraz mam tie ZG2 a tie su ak som sa dobre docital, vyrabane uz aj pomocou \"nano\".

Odesláno

caute,

nuz ked ti ine nema co najst, tak hlada aj taketo detaily - nasi zeleny maju pokuty prikazane vyberat aby naplnili ciele a kasicku!!! a zial vedia citat a papier a guma vykazuju rozdiel...;-) jedina nadej najst takeho blba co nevie ani abecedu a presvedcit ho ze najskor je W a potom az V :D sestra uz za to dostala pokutu...

OFF TOPIC: mate niekto zimne 17\" pneu s W ??? mne dal peugeot original nato tieto 98V....

Musim nesuhlasit, lebo ja som jeden z tych:bacha, ktori by nemali vediet citat. Pisem hlavne o tom naplnani kasicky. Kazda jedna pokuta ktora sa vyberie, ide do statnej kasicky. Na MV neostava ani koruna, takze mylne info. :super

Odesláno
Původně zaslal: Tibor100

Musim nesuhlasit, lebo ja som jeden z tych:bacha, ktori by nemali vediet citat. Pisem hlavne o tom naplnani kasicky. Kazda jedna pokuta ktora sa vyberie, ide do statnej kasicky. Na MV neostava ani koruna, takze mylne info. :super

povedal som ze do kasicky MV? ;) ale kedze vies potvrdit/vyvratit, pozerate casto na tie rychlostne indexiky? resp. otvorene - poznaju tvoji kolegovia V a W ?

v nemecku to maju vyriesene tak, ze im predajca vlepi nalepocku s rychlostou toho indexu co maju do vnutra auta a je pokoj...- samozrejme len ked presahuje max.V auta:-)

u nas to musi byt pozapisovane...aj ked to plne staci rychlostne

P.S: \"ktori by nemali vediet citat.\" - keby to neboli osobne udaje, nascanoval by som ako vypisali udaje noveho majitela auta do osvedcenia - nikto to nevie precitat... poistovna mi nechcela verit ze auto je odhlasene, ze som si to \"docmaral\" do papierov sam...

Odesláno

povedal som ze do kasicky MV? ;) ale kedze vies potvrdit/vyvratit, pozerate casto na tie rychlostne indexiky? resp. otvorene - poznaju tvoji kolegovia V a W ?

v nemecku to maju vyriesene tak, ze im predajca vlepi nalepocku s rychlostou toho indexu co maju do vnutra auta a je pokoj...- samozrejme len ked presahuje max.V auta:-)

u nas to musi byt pozapisovane...aj ked to plne staci rychlostne

P.S: \"ktori by nemali vediet citat.\" - keby to neboli osobne udaje, nascanoval by som ako vypisali udaje noveho majitela auta do osvedcenia - nikto to nevie precitat... poistovna mi nechcela verit ze auto je odhlasene, ze som si to \"docmaral\" do papierov sam...

V pohode. To ja len tak, aby som spresnil vyberanie pokút. A zajtra si skúsim nájsť čas a napíšem sem viac info čo a ako. Snáď bude troska času. Aj ked to asi nebudem môcť zaručiť.

Odesláno

V pohode. To ja len tak, aby som spresnil vyberanie pokút. A zajtra si skúsim nájsť čas a napíšem sem viac info čo a ako. Snáď bude troska času. Aj ked to asi nebudem môcť zaručiť.

;-) v kazdom povolani su aj normalni aj ty druhi;-) nehadzem vsetkych do jedneho vreca. som zvedavy na info!

[upravil dne 13/4/10 merlin99]

Odesláno

Tak som si to preveril. Rozmer MUSI vždy sedieť podľa technického preukazu. A čo sa týka rýchlostného a hmotnostného indexu, nemal by byt nižší, ako predpísaný. čiže to W a V by mohol byt potom problém. Vyšší byť môže, lebo tým to čo je predpísane, len posilňuješ. A za to ti pokutu dať nemôže. Takže treba sa na to odvolávať. :bacha

Čiže napr.: predpísane W a nahodené V je zle.

predpísane W a nahodené Y je dobre.

Takže asi toľko. :D

Odesláno

No po dlhom rozhodovani a odburaniu predsudkov voci Barumu, som objednal Bravurisy2.

Ten cenovy rozdiel voci Continentalkam Premium contact2, bol obrovsky.

Ukecaval ma na Barumky dokonca aj kamarat v pneuservise, zevraj tie gumy naozaj niesu zle. Doteraz som jazdil na Michelinoch Pilot exalto. Tak uvidime.

Dufam ze som neurobil blbost :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...