Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Letní pneumatiky  

1. 1. Letní pneumatiky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

šíře 225 nevim ale určitě musí být výška profilu 55 nikoliv 50 jak máš vybráno... už takhle je 407 hodně nizká a tím by jsi jí ještě snižoval

Odesláno

Momentálně obouvám P7, podle mě dobrý pneu, předtím jsou používal Michelin pilot sport se kterýma jsem to koupil a musim říct, že jsou o třídu výš než Pirelli (hluk, přilnavost), ale zas mizeli před očima.

Odesláno

Tak letné gumy sa podarilo nahodiť ale jeden ventil bol taky zoxidovaný že sa ulomila vnútry ventilku tá ihla, nevie niekto poradiť ako ju vybrať alebo musím meniť celý ventil aj zo snímačom???? Čo to stojí???

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

Tak letné gumy sa podarilo nahodiť ale jeden ventil bol taky zoxidovaný že sa ulomila vnútry ventilku tá ihla, nevie niekto poradiť ako ju vybrať alebo musím meniť celý ventil aj zo snímačom???? Čo to stojí???

Chlape máš asi šťastie, pokiaľ si neulomil vonkajšiu časť ventilu tak by sa to malo dať spraviť. Ihla je tam našróbovaná, ventil má vnútorný závit. Stačí ti kúpiť opravnú sadu, kde je aj ihla. Stojí 17€. Pokiaľ by si xcel celý snímač tak to je trošku vyšia cena:bacha

Odesláno

ked uz sa to rozobera, ako je s tymi senzormi tlaku ked sa vymeni pneu?

cize daju mi z disku jednu gumu dole, inu nahodia, nafukaju a daju naspat na auto.

treba ich potom tie senzory v palubaku naspat \"nahlasovat\" alebo neako zase s autom sparovat?

pytam sa len preto ze som tu cital () ak sa nemylim, ze akonahle uz tu sadu senzorov auto pozna tak staci nahodit naspat... ale ujo v peugeote na ivanskej/BA mi tvrdil ze treba ich naspat prihlasit:nevim a tym prezutie zdrazie o par €... ale nemam chut aby mi sahali do auta ak netreba...

takze v tom mam tym padom jemny zmätok...:(

dik.

[upravil dne 30/3/10 merlin99]

Odesláno
Původně zaslal: merlin99

ked uz sa to rozobera, ako je s tymi senzormi tlaku ked sa vymeni pneu?

cize daju mi z disku jednu gumu dole, inu nahodia, nafukaju a daju naspat na auto.

treba ich potom tie senzory v palubaku naspat \"nahlasovat\" alebo neako zase s autom sparovat?

pytam sa len preto ze som tu cital () ak sa nemylim, ze akonahle uz tu sadu senzorov auto pozna tak staci nahodit naspat... ale ujo v peugeote na ivanskej/BA mi tvrdil ze treba ich naspat prihlasit:nevim a tym prezutie zdrazie o par €... ale nemam chut aby mi sahali do auta ak netreba...

takze v tom mam tym padom jemny zmätok...:(

dik.

netreba nič prihlasovať, prehodiť gumy a disky dať na pôvodné miesto a najlepšie niekde v neorigo pneuservise, kde zaplatíš o XY menej

ale nech si pri prehadzovaní dajú na tie ventily bacha, aby ti ich nepojebabrali bo aj to sa stáva:bacha

Odesláno
Původně zaslal: patko79

netreba nič prihlasovať, prehodiť gumy a disky dať na pôvodné miesto a najlepšie niekde v neorigo pneuservise, kde zaplatíš o XY menej

ale nech si pri prehadzovaní dajú na tie ventily bacha, aby ti ich nepojebabrali bo aj to sa stáva:bacha

jj, prave kvoli tomu pojebabraniu som rozmyslal na peugeotom... ale mam pocit ze keby sa im podarilo senzor poj.... tak sa vyhovaraju do nekonecna... takze asi hladat dalej:)

dik za potvrdenie ako to fici s tymi senzormi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...