Benžík Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Zdravím, můžu mít čerpadlo (asi z 605 nebo xm) Bosch mechanický za 1500Kč, ale zrovna ho nepotřebuju. Mam ho koupit do zásoby, nebo se na něj vykašlat? Je bez vstřiků a bez trubek, fungovalo by s mýma vstřikama? trubky by tam šli taky moje? Nebo kolik stojí trubky a vstřiky k tomuhle čerpadlu? Další problém je, že nevim jak vypadá (ne že bych nikdy neviděl čerpadlo), tak aby mi neprodali náký jiný, aby bylo opravdu z 2,1td. Je na něm náký označení? Nemáte někdo prosím fotku toho čerpadla? Díky. [upravil dne 16/3/10 Benžík] [upravil dne 16/3/10 Benžík] Citovat
oddie Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Trubky shodné nejsou, musíš mít Bosch-ácké, vstřiky u 2,1TD nevím. Fotka ti nepomůže, vypadaj podobně i na 1,9TD atd., ať ti spíš napíše někdo označení. Citovat
punkac Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 někde jsem to tu už psal... Trubky musí být k čerpadlu i se vstřikama, lucas vstřiky mají totiž jiný otevírací tlak, zítra za světla ti opíšu číslo z mého a po práci ti sem číslo čerpadla dám Citovat
Benžík Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Diky Punkaci. Nedalo by se v tech vstrikach vymenit to co v nich je (myslim ze by se menilo to perko a mozna jehla) aby se zachoval ten vstrik s tema dratkama? Chci totiz zprovoznit pp a bez toho ridiciho vstriku by to neslo. S nim by to mohlo jit i s mechanickym cerpadlem. Citovat
Benžík Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Tech 1500kc myslite ze je dobbra cena nebo ne? To cerpadlo ted nepotrebuju, chci si ho schovat, abych mel nahradu lucase, az se podela. Jak je u toho bosche reseny \"sytic\"? Stejne jako u starsich dieselu? Ten termostaticky valecek s lankem zasroubovany do pouzdra termostatu? U toho motoru je termostat na jinym miste.... Citovat
punkac Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 se vstřikama to netuším jinak ohledně termostatu jsou tam dvě páčky, jedna je nějakej váleček v bloku motoru s lankem, to tam já mám a pak zepředu je ještě jedna nádobka na táhlo a to si bere hadicí vodu z hlavy, tam mám já záslepku a tu věc tam nemám, auto startuje normálně i v -20°C, tak jsem to neřešil, Burísek to tam má..... za chvilku bude vidět, půjdu opsat to číslo Citovat
Benžík Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 A co myslite, mam to koupit za tech 1500Kc? Citovat
comm Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 ja bych ho bral hned nechad zrepasnut a pekne zakonzervovat a mas klud a pomaly zhanat trubky a trisky Citovat
Benžík Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Jak je to se spotřebou? O kolik se tak zvýší výměnou toho čerpadla? A výkon? Jede to hůř nebo to neni znát? Jezdim většinou do 2100ot/min, při rozjíždění tak 2500 a víc než 3000 asi jenom na dálnici. Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Jestli vážně uvažuješ o Boschi, vzal bych jej, nechal kompletně udělat, sehnal ty trubky, nechal přestavět trysky, lupnul to tam rovnou a milého Lucase nasypal na Aukro, dokud bez problémů funguje. Při troše štěstí to budeš mít šul nul. Citovat
Benžík Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 To je dobrej napad Oddie jeste by zajmalo jak je to se spotrebou a jak moc bude znat ubytek vykonu u toho bosche. Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 U Bosche hodně záleží na tom, jak se nastaví. Takže klidně může být spotřeba nižší, a žádný úbytek výkonu tam být nemusí. Ale to uvidíš, až to vyměníš Citovat
Petrzet Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Trysky podle me menit nemusis,jezdil sem na lucas a bylo to vse ok,jen se mi zdal motor trochu linejsi,s cerpadlem sem koupil i bosch trysky a tak sem je vymenil,pokud bych je nemel tak by se na to vyprd.Trubky ale musis mit bosch,jsou jine.Co se tyce sytice,je tam bimetalovy napojeny na vodu,ale ja jej zapojeny nemam a startuju i pri -15 v poho,ale da se tam dodelat mechanicky lankovy,jeste pocitej ze budes muset vymenit plynove lanko,ale to neni nijak drahe ani u kellyho. Citovat
punkac Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 takže s velkým spožděním, ale přece! ty čísla jsou tam takhle po řádcích, snažím se zachovati velikost, jak jsou vyražena nr 0 460 494 255 ve r 281 type 531 015 065 (na tomto řádku jsou dvě trojčíslí, každé je ještě v oválku) snad ti to pomůže Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Mě tak napadá, že ty Boschí roury tu asi ještě mám, kdysi jsem je schovával. Citovat
Benžík Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Tak ty roury koupim. Kolik za ne chces? Pokud by se nedali predelat ty moje vstriky tak bych je koupil taky pokud naky mas. V nedeli jedu pro to cerpadlo. Prej je vyndany z auta a potopeny v nafte. Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Vstřiky nemám, jen ty roury by tam měly být. Vytrvej a kdyžtak se připomeň po SZ, mám to u máti ve sklepě a tam se stavuju jednou za uherák... Citovat
Benžík Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Ok, podivej se po nich az ji navstivis. Dik. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.