Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, můžu mít čerpadlo (asi z 605 nebo xm) Bosch mechanický za 1500Kč, ale zrovna ho nepotřebuju. Mam ho koupit do zásoby, nebo se na něj vykašlat? Je bez vstřiků a bez trubek, fungovalo by s mýma vstřikama? trubky by tam šli taky moje? Nebo kolik stojí trubky a vstřiky k tomuhle čerpadlu? Další problém je, že nevim jak vypadá (ne že bych nikdy neviděl čerpadlo), tak aby mi neprodali náký jiný, aby bylo opravdu z 2,1td. Je na něm náký označení? Nemáte někdo prosím fotku toho čerpadla? Díky.

[upravil dne 16/3/10 Benžík]

[upravil dne 16/3/10 Benžík]

Odesláno

Trubky shodné nejsou, musíš mít Bosch-ácké, vstřiky u 2,1TD nevím. Fotka ti nepomůže, vypadaj podobně i na 1,9TD atd., ať ti spíš napíše někdo označení.

Odesláno

někde jsem to tu už psal... Trubky musí být k čerpadlu i se vstřikama, lucas vstřiky mají totiž jiný otevírací tlak, zítra za světla ti opíšu číslo z mého a po práci ti sem číslo čerpadla dám

Odesláno

Diky Punkaci. Nedalo by se v tech vstrikach vymenit to co v nich je (myslim ze by se menilo to perko a mozna jehla) aby se zachoval ten vstrik s tema dratkama? Chci totiz zprovoznit pp a bez toho ridiciho vstriku by to neslo. S nim by to mohlo jit i s mechanickym cerpadlem.:myslim

Odesláno

Tech 1500kc myslite ze je dobbra cena nebo ne? To cerpadlo ted nepotrebuju, chci si ho schovat, abych mel nahradu lucase, az se podela. Jak je u toho bosche reseny \"sytic\"? Stejne jako u starsich dieselu? Ten termostaticky valecek s lankem zasroubovany do pouzdra termostatu? U toho motoru je termostat na jinym miste....

Odesláno

se vstřikama to netuším

jinak ohledně termostatu jsou tam dvě páčky, jedna je nějakej váleček v bloku motoru s lankem, to tam já mám a pak zepředu je ještě jedna nádobka na táhlo a to si bere hadicí vodu z hlavy, tam mám já záslepku a tu věc tam nemám, auto startuje normálně i v -20°C, tak jsem to neřešil, Burísek to tam má.....

za chvilku bude vidět, půjdu opsat to číslo

Odesláno

Jak je to se spotřebou? O kolik se tak zvýší výměnou toho čerpadla? A výkon? Jede to hůř nebo to neni znát? Jezdim většinou do 2100ot/min, při rozjíždění tak 2500 a víc než 3000 asi jenom na dálnici.

Odesláno

Jestli vážně uvažuješ o Boschi, vzal bych jej, nechal kompletně udělat, sehnal ty trubky, nechal přestavět trysky, lupnul to tam rovnou a milého Lucase nasypal na Aukro, dokud bez problémů funguje. Při troše štěstí to budeš mít šul nul.

Odesláno

U Bosche hodně záleží na tom, jak se nastaví. Takže klidně může být spotřeba nižší, a žádný úbytek výkonu tam být nemusí. Ale to uvidíš, až to vyměníš :P

Odesláno

Trysky podle me menit nemusis,jezdil sem na lucas a bylo to vse ok,jen se mi zdal motor trochu linejsi,s cerpadlem sem koupil i bosch trysky a tak sem je vymenil,pokud bych je nemel tak by se na to vyprd.Trubky ale musis mit bosch,jsou jine.Co se tyce sytice,je tam bimetalovy napojeny na vodu,ale ja jej zapojeny nemam a startuju i pri -15 v poho,ale da se tam dodelat mechanicky lankovy,jeste pocitej ze budes muset vymenit plynove lanko,ale to neni nijak drahe ani u kellyho.

Odesláno

takže s velkým spožděním, ale přece! :super

ty čísla jsou tam takhle po řádcích, snažím se zachovati velikost, jak jsou vyražena

nr 0 460 494 255

ve r 281

type 531

015 065 (na tomto řádku jsou dvě trojčíslí, každé je ještě v oválku)

snad ti to pomůže :papa

Odesláno

Tak ty roury koupim. Kolik za ne chces? Pokud by se nedali predelat ty moje vstriky tak bych je koupil taky pokud naky mas. V nedeli jedu pro to cerpadlo. Prej je vyndany z auta a potopeny v nafte.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...