Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Zistili ste niekto ktorý kabel je na to vyhrievanie?

Vyhřívání je černý vodič, ten nejtlustší ze svazku. V jedné průchodce vede plus, v druhé mínus - je potřeba zkontrolovat obě.

Já jsem měl v zadních dveřích taky barevnou hudbu, nakonec bylo zlomených sedm vodičů. Všechny jsem propojil lisovacími svorkami, pájení je na houby. Všechno svorkování je provedeno mimo průchodku, tak doufám, že to do konce životnosti pažouta vydrží.

Ještě mě čekají přední dveře, centrál už je decentralizován a okýnka si dělají co chtějí.

• O 3 týdny později...
Odesláno

taky mi nejde vyhrivani zadniho okna a zrcatek, lehce jsem kouknul na kabely u 5tych dveri a vypadaly v pohode, ale jeste budu muset kouknout u zrcatek (cesta bude asi spolecna pro cely okruh?), ale jeste jsem se chtel zeptat jak se ma chovat tlacitko vyhrivani... talcitko sviti slabe, kdyz ho zamacknu, tak se rozsviti vic, ale jak ho pustim a zase vyjede z5 tak uz sviti slabe, chova se to tak vsem? 306ku mam poprve, tak nevim jestli se to chova normalne nebo ne. v ostatnich autach se rozsviti tlacitko :myslim

dik

Odesláno

Nedalo mě to a byl jsem to zkusit. Při zapnutých světlech je vypínač pouze podsvícen, asi aby jsi ho za tmy našel :D Po zmáčknutí se rozsvítí a indikuje tím, že je zapnut zadní ohřev, aby jsi neohříval nezapocený či nezamrzlý zadní okno a tím celý okruh někde nepřepálil.

Odesláno

tak to zkusim rozebrat a mrknu jestli jenom neblbne zarovka a jinak vymenim spinaca a snad to pobezi, bylo by to rozhodne nejjednodussi reseni, ale obavam se ze s mym stestim to bude slozitejsi :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem sehnal druhy spinac a porad to dela to same, pri zmacknuti se ozve cvaknuti jak asi sepne rele a kdyz pustim spinac, tak sviti stale stejne slabe jak pred zapnutim, tak bude asi chyba jinde... :myslim

rad bych si to opravil sam, kdyz schopnosti dovoli, tak bych se chtel zeptat jestli mi muze nekdo rict kde mam zacit s premerovanim a hledanim chyby, mam vyhrivane i zrcatka a zadni okno. v prirucce jsem nasel jen schema bez vyhrevu oken, tak nevim jestli je to jako jeden uzavreny okruh nebo tri samostatne... predem diky

• O 8 měsíců později...
Odesláno

ozivim trochu starsi tema, vzhrivani mi uz funguje, zjistil jsem ze i kdyz rele cvaka a vypada ze spina, tak neznamena ze funguje v poradku :bacha. promeril jsem kontakty a zjistil jsem ze je casovaci rele spatne (oranzove), po vymene rele se uz konecne rozsviti tlacitko vyhrevu a vse funguje normalne.

P.S. co a kde zmerit jsem nasel v tomto tematu v prispevcich od krtek 2 :super :

• O 11 let později...
Odesláno
V 18. 9. 2012 at 9:47, veka_GTi-6 napsal:

ozivim trochu starsi tema, vzhrivani mi uz funguje, zjistil jsem ze i kdyz rele cvaka a vypada ze spina, tak neznamena ze funguje v poradku :bacha. promeril jsem kontakty a zjistil jsem ze je casovaci rele spatne (oranzove), po vymene rele se uz konecne rozsviti tlacitko vyhrevu a vse funguje normalne.

P.S. co a kde zmerit jsem nasel v tomto tematu v prispevcich od krtek 2 :super :

Kde presne to mám hľadať lebo je tu toho veľa a neviem to nájsť ďakujem za radu!

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ake mas auto (typ motora,rocnik ?).

Poradie rele sa moze trochu lisit, ale malo by byt umiestnene aj s inymi relatkami (zelene, sede) v priestore poistiek v kabine (vlavo od vodica). Otvor kryt poisteik a pohladaj tam, pripadne urob z toho fotografiu ak si si nie isty ktore to je.

PS: Ale oranzove by tam malo byt len jedno.

Upraveno uživatelem miroja

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...