sromo Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Ahojte prosim jestli se stim nekdo setkal porad se mi zavzdusnuji brzdy resim to uz druhej mesic je vymenene esp ,i brzdovy valec a taky rele na ovladani esp ani v peugeotu uz nevijou co stim. Citovat
sromo Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 To prave ze ne:mrk a nikde nenasli somozrejme ani kapku kapaliny:mrk Citovat
Sasula Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 a neni to nahodou tim ze brzdovka je hydrotropfni a tim padem do sebe absorbuje vzdusnou vlhkost... a ty kdyz brzdis se ti z vody stane para a zavzdusnej se ti tim brzdy??? Citovat
AnotherOne Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Zavzdušňujú sa alebo ich nevedia ani odvzdušniť? Citovat
sromo Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 porad se zavzdusnujou a asi za tyden se stim neda brzdit protoze brzdovej pedal jde az na podlahu a tim se taky stava nefunkcni esp abs atd... Citovat
Midloch Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Pokud máš nový hlavní válec a správně odvzdušněno (včetně odvzdušnění ABS otevřením ventilů v jednotce pomocí diagnostiky), tak bych se zaměřil na písty brzd v jednotlivých kolech. Při odvzdušňování odvzdušnit všechny kola a pak projet všechno ještě jednou, jestli se na některém kole ten vzduch neobjeví. Citovat
brutall Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Ani v Peugeotu neví co stím??? A kde potom už? Citovat
sromo Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 to by me taky zajimalo kdo na to prijde prej snad jeste ze muzou byt v te gumove hadici k pravymu prednimu kolu nejake miniaturni mikropory a tema si to prisava prej posledni moznost a pak uz jenom asi cely brzdice to prej je napad az z francie:D:D:D Citovat
Midloch Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Nezůstává ti viset brzda na některém kole? Nezahřívá se? Citovat
sromo Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 tak to jsem nezpozoroval ale mrknu se az pojedu nekam dal proc? a taky jsem zapomen ze se zavzdusnuje hlavne prava strana . Citovat
Midloch Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Pokud někde zůstává viset brzda, tak tam bych začal s prohlídkou brzdiče a těsnosti válečku. Pokud je to pravá strana tak asi jen přední nebo zadní kolo? Občas ty problémy s těsností jsou pokud se mění stará kapalina za novou. Citovat
sromo Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Ok reknu tem tutanum v origo peugeotu a dam vedet jestli to tim bylo pak uz fakt nevim jedine vymenit asi cely vedeni ke kolum. Citovat
Dudko Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Nazdar, tejto témy sa to dotýka len okrajovo tak sory:mad: Pri brzdení mi pedál pomalinky padá /pod tlakom/ k podlahe Keď na to dupnem /čo som musel v zime viac razy/ pedál ide po istom čase a tlaku až na zem!! Abs funguje a v servise mi povedali že je to normálne:myslim, čo sa mi moc nechce veriť po mojich skúsenostiach Brzdovú kapalinu nedolievam je jej stále dosť Inač keď ho \"našlapem\"/myslim PEDAL/ tak pri prvom brzdení je tvrdý Tak poraďte Citovat
sromo Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Tak to vypada nadejne byl jsem u jednoho starsiho mechanika a ten mi hned rekl ze mam fialovomodre kotouce a popraskane a ze se mi asi zasekava ten pistek takze to bude asi tim vyparovanim te kapaliny .Nechapu ze na to neprijdou v autorizovanym servise oni asi jenom umijou menit dily. Citovat
Přema Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 OT: Já mám taky fialovomodre kotouče ale zaseklým pístkem to určo není......:D:D:D Citovat
sromo Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Neco na tom bude pac jsem jel asi 5 km k nemu a on mi meril teplatu kotoucu a jedem mel o 20stupnu vic nez ostatni takze to vzpada opravdu na ten pridrenej pistek:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Midloch Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Dudko: pokud Ti pedál pomalu padá pod nohou když na něj šlapeš, zpravidla to bývají těsnění v hlavním brzdovém válci. Sromak: ono to jeste nemusí být ono, to teplejší kolo je vpravo? Ten vzduch se tam nedostane proto že je tam moc velká teplota. Pokud kolo brzdí, je přidřený pístek a může pouštět vzduch, nebo je steřelá hadička a po sešlápnutí nepustí tlak zpět. [upravil dne 16/3/10 Midloch] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.