Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte prosim jestli se stim nekdo setkal porad se mi zavzdusnuji brzdy resim to uz druhej mesic je vymenene esp ,i brzdovy valec a taky rele na ovladani esp ani v peugeotu uz nevijou co stim.

:myslim:myslim:myslim

Odesláno

a neni to nahodou tim ze brzdovka je hydrotropfni a tim padem do sebe absorbuje vzdusnou vlhkost... a ty kdyz brzdis se ti z vody stane para a zavzdusnej se ti tim brzdy???

Odesláno

porad se zavzdusnujou a asi za tyden se stim neda brzdit protoze brzdovej pedal jde az na podlahu a tim se taky stava nefunkcni esp abs atd...

Odesláno

Pokud máš nový hlavní válec a správně odvzdušněno (včetně odvzdušnění ABS otevřením ventilů v jednotce pomocí diagnostiky), tak bych se zaměřil na písty brzd v jednotlivých kolech.

Při odvzdušňování odvzdušnit všechny kola a pak projet všechno ještě jednou, jestli se na některém kole ten vzduch neobjeví.

Odesláno
:myslim to by me taky zajimalo kdo na to prijde prej snad jeste ze muzou byt v te gumove hadici k pravymu prednimu kolu nejake miniaturni mikropory a tema si to prisava prej posledni moznost a pak uz jenom asi cely brzdice to prej je napad az z francie:D:D:D
Odesláno

Pokud někde zůstává viset brzda, tak tam bych začal s prohlídkou brzdiče a těsnosti válečku. Pokud je to pravá strana tak asi jen přední nebo zadní kolo? Občas ty problémy s těsností jsou pokud se mění stará kapalina za novou.

Odesláno

Nazdar, tejto témy sa to dotýka len okrajovo tak sory:mad: Pri brzdení mi pedál pomalinky padá /pod tlakom/ k podlahe Keď na to dupnem /čo som musel v zime viac razy/ pedál ide po istom čase a tlaku až na zem!! Abs funguje a v servise mi povedali že je to normálne:myslim, čo sa mi moc nechce veriť po mojich skúsenostiach Brzdovú kapalinu nedolievam je jej stále dosť Inač keď ho \"našlapem\"/myslim PEDAL/ tak pri prvom brzdení je tvrdý Tak poraďte

Odesláno

Tak to vypada nadejne byl jsem u jednoho starsiho mechanika a ten mi hned rekl ze mam fialovomodre kotouce a popraskane a ze se mi asi zasekava ten pistek takze to bude asi tim vyparovanim te kapaliny .Nechapu ze na to neprijdou v autorizovanym servise oni asi jenom umijou menit dily.:blicismajlik

Odesláno

Neco na tom bude pac jsem jel asi 5 km k nemu a on mi meril teplatu kotoucu a jedem mel o 20stupnu vic nez ostatni takze to vzpada opravdu na ten pridrenej pistek:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Dudko: pokud Ti pedál pomalu padá pod nohou když na něj šlapeš, zpravidla to bývají těsnění v hlavním brzdovém válci.

Sromak: ono to jeste nemusí být ono, to teplejší kolo je vpravo? Ten vzduch se tam nedostane proto že je tam moc velká teplota. Pokud kolo brzdí, je přidřený pístek a může pouštět vzduch, nebo je steřelá hadička a po sešlápnutí nepustí tlak zpět.

[upravil dne 16/3/10 Midloch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...