Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemám s filtrom skusenosti....ale teoreticky väčšia priepustnosť vzduchu = lepšie spalovanie.......tým by sa mala spotreba zmenšiť ale ked sa ti ude lubiť ten športovy zvuk tak budeš na to viacej šlapať tak ti spotreba stupne :D a nič o duseni som nepočul tak to ti neveime povedať

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

Jinak svicky nekupovat vice elektrodama...jen s jednou...jinak pak odchazi zapalovaci rampa a ta neni levna :)

Bože já si kupoval ty svíčky s těma čtyrma elektrodama...takže je mám dát přyč jo?kurna a já myslel že to je lepší...:fnuk
Odesláno

to fr3sh: jojoo to bys byl moc hodnej.. tak asi ještě chvilku počkáme, třeba by se ještě nekdo připojil... jjá hlavně osobně musím nejdřív sehnat bubáky:D

Odesláno

Tak jestli jsem to dobře spočetl, tak je nás zatím 5

Jeden čas to bylo na ebay.uk, jako kdyby se se sáním roztrhl pytel a teď je tam pár nabídek a ještě celkem nevýhodných:nevim

Odesláno

Ja jsem na ebay denne, tak vam to budu zkoukavat kdyztak vam napisu a objednavam vam to kdyz budete mit zajem

Ale ted tam neni zadny..snad jen jedno za 59 eur...tak uvidime :)

[upravil dne 16/3/10 Fr3sh]

Odesláno

Chlapi, tak já se taky přidávám, pokud by byla cena +/- 1.500 CZK, tak do toho du :-) jsem ze z Plzne ;-)

2 Fr3sh: je to aspon trochu znat? Mel sem uz na aute (Nissan) otevreny sani, takovy home-made a nic moc, ale tohle

naporovy bude asi o necem jinym, ze? Aby to nebyla zbytecna investice... :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...