Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžu se zeptat na Váš názor jak Vám praskají H7 v potkávacích světlech v našich miláčcích když musíme stále svítit. Zakoupil jsem H7 led, na denní svícení asi to bude dobrý ale pokud je tma není od těchto žárovek nic vidět.Normální H7 mi vydrží cca 1-2 měsíce.:fnuk

Odesláno

Zdravim, mám ten samej problém, zrovna o víkendu mi praskla jedna a když jsem jí měnil, tak rupla i druhá, to je za 9 měsíců druhá H7 v levým světle. Koupil jsem nějakou tu kvalitní H7 za rozumnou cenu a ostatní na mě začli blikat, že oslňuju, ta žárovka nebyla ani vystředěná a svítí úplně mimo. Jaká je tak optimální značka za normální cenu co něco vydrží?

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

také mám Phillips ale + 30 procent svítivost a svítim nimi neco kolem roku den noc ;) narvy jsou taky v pohode :cool:

+30 je základní řada,ty svítěj docela pěkně,ale hlavně držej :) Já mám drahý blue vision,ale ty maj životnost tak maximálně rok... pak to jde do kytek,ale svítí luxusně :)

Odesláno

co jsem měl já blue visison tak mi jedna vydržela svítit cca 3 měsíce :grr tak jsem se na ne vykašlel a jedna se mi pořád váli doma. takže už nevymejšlím blbosti a mám tam týto phillipsi a držej jak jsem psal výše

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...