Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim menší problém Dnes jsem zkoušel klimu a nic Bylo +6 st :nevim kompresor nechce sepnout V loni v létě jsem byl na kontrole těsnost v pohodě zaroveň chladivo doplněno a promazáno prostě komplet kontrola Teď jsem to od léta vyzkoušel poprvé přes zimu jsem to nepustil ani jednou a PROSTĚ NIC Může se stát že přes zimu chla :myslimdivo uteče ??? Dík za radu před tím než pojedeu zas na servis na kontrolu

Odesláno

Teď jsem si všiml, že máš vlastně v nadpisu auto klima. Asi bych ještě chvíli počkal až bude tepleji, nebo hodně vyhřát interier a zkusit ji pustit. Pokud nepůjde, tak je docela možné že medium uniklo.

Odesláno
Původně zaslal: Iceman1980

to jsem taky zkousel a nic

Neviem ako u dvojzonovej,ale mne sa prepina digi klima cas od casu sama na AUTO a vtedy ju necham chvilku zapnutu.Kdesi som cital ze aj pocas zimy sa ma obcas pouzivat. Inak kompresor ti musi zopnut aj za takeho pocasia ako je teraz. Skusal som to:zapnem AUTO a teplotu interieru dam na 14°C a po chvilke zacal fukat studeny vzduch. Vonku bolo +8°C-auto stalo na slnku,v interiery bolo teplo.

[upravil dne 14/3/10 Existujuci]

Odesláno

to akoze v zime jazdite bez klimi? no ja by som asi v aute zamrzol - ja ju mam zapnutu stale. skodim s tym niecomu? ved v zime hreje, v lete chladi... :myslim:myslim a nemam ziadny problem.

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

to akoze v zime jazdite bez klimi? no ja by som asi v aute zamrzol - ja ju mam zapnutu stale. skodim s tym niecomu? ved v zime hreje, v lete chladi... :myslim:myslim a nemam ziadny problem.

to já taky topim ale nepouštím kompresor na Klimě mám A/C vypnutý
Odesláno

Tak pojistky co jsem našel jsou OK Tak mě ještě napadlo odpojil jsem tlakový spínač na vedení klimi a znovu zapojil Kompesor zapnul a hned zas vypnul Tak jako poslední jsem zkusil zmáčknul jsem kolíčky na ventilech na doplnění a nic tak asi opravdu je prázdná Akorát divný v létě kontrola těsnosti doplněno a po jedný zimě prázdná Uvidím co mi řeknou při doplnění :roll:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...