martin406hdi Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Zdarec peugeotaci Vcera som menil olej a vsetky filtre na aute. Motor som si normalne zahrial na zhruba 50 stupnov , vypol, odsroboval srob na vani a vypustil olej... Je mozne aby olej po 15000km vytiekol značne husty a uplne cierny??? cim to moze byt? vzdy tam davam plnu syntetiku a komplet menim aj vsetky filtre.. Cierny som vedel ze bude ale preco je pomaly husty ako vyzelina??? zeby predzvest nejakeho konca? dakujem Citovat
krtek 2 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 pravdepodobne mas v motore vela usadenin, aku znacku tam lejes?ja by som interval vymeny oleja skratil na 10000km Citovat
pastorek Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Predpokladám že tých 50 stupňov myslíš teplotu vody v motore. V tom prípade si vypúšťal studený olej. Ak nemáš teplomer oleja tak ako vodítko na správnu teplotu je že za akú dobu sa zohreje voda na 80 tak toľko času ešte potrebuje olej. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 olej je černý po ujetí pár stovek kilometrů...,jinak bys měl vypouštět olej hned po delší jízdě,kdy se motor dobře zahřeje a olej rozpustí všechny usazeniny v motoru,které pak s tím olejem vytečou ven...,zahřát pár minut a vypustit néé [upravil dne 14/3/10 ozzy56] Citovat
martin406hdi Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 olej som vypustal a bol dost teply.. cca 40 stupnov mohol mat lebo mi stiekol trosku po ruke ked som povolil vypustny srob.. Teraz som tam nalial plnu syntetiku od TOTALu.. skusim to skratit na 10000kn, a uvidim.. diki zatial.. peknu nedelu;) Citovat
martin406hdi Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 na tie usadeniny treba pouzit nejaky iny \"bordel\" aby som to dostal z motora, alebo staci iba skratit ten interval vymeny na 10000km? Citovat
qmysak Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 něco na to určitě existuje, ale co ted nevím:roker Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 nedávej do oleje nic podle mne, když olej zahřeješ pořádně a pak hned vypustíš,bude to OK. P.S.mám garáž a tak po dlouhé jízdě většinou v létě hned olej vypustím,vyšroubuju filtr a jdu domů--druhý den ráno tu výměnu dokončím:) Citovat
qmysak Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 dnes je všeho tolik že na výplach motoru se něco najde ne?já když měním ojel tak jak dojedu z práce tak hned vypustím ojel a na druhý den ho naleju Citovat
Pišta Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Já se taky něco zeptám. Musím měnit tu podložku pod vypouštěcím šroubem? Někde bych měl mít ze MI 16ky,bude pasovat na coupé? Dík Citovat
Guest servisman Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 podložku měním jak kdy,pokud jí nemám dávám teflonovou pásku a nikdy nekape. Jinak pokud se vypouští horký olej má více než těch 40°C podložka nebude pasovat cupé má 14*21 a MI 16*22 co jsem koukal pokud jsem se nepřehledl [upravil dne 14/3/10 honza406] Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 ta podložka by se podle dokumentace měla vždy měnit,ale je to myslím blbost--měním ji, jen když olej přes šroub teče (je dobré ji i vyžíhat,potom změkne a líp těsní)--důležitější je ten vypouštěcí šroub nedotahovat do bezvědomí...,ta teflonová páska je taky dobrá věc Citovat
martin406hdi Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 teraz tak spetne rozmyslam:myslim na jesen som lial do nafty akysi \"bordel\" od Valvoline, na mazanie cerpadla a ja neviem na co este aj na odkarbovovanie motoria-.. zrejme to bude tym, asik sa uvolnilo vela karbonu a vsetko to napadalo dole do olejovej vane a tym bol olej husty.. takze asik mam uz vysvetlenie.. kazdopadne skratim nasledujuci interval vymeny na 10000km Citovat
krtek 2 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 to martin406hdi su na to pripravky ,ja na favorite som to cistil tak ze som zmiesal 50 na 50 novy olej a naftu poradil mi to mechanik bal som sa to vyskusat ,ale bolo to v pohode a poviem ti ze po 5minutach chodu motora na volnobehu a nasledneho vypustenia vytiekol totalne cierny sajrajt ale nikoho nepresviedcam aby to tak robil ,bol to predsa len favorit.ale ked chces vanu poriadne vycistit tak jedine demontovat a urobit to rucne. Citovat
pastorek Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: martin406hdi ... takze asik mam uz vysvetlenie.. kazdopadne skratim nasledujuci interval vymeny na 10000km Nechápem nad čím špekuluješ. Ten olej pri výmene má mať okolo 80 stupňov a nie 40. Preto bol hustejší. Nemá zmysel do toho motora niečo liať, stačí skrátiť interval. Citovat
Guest servisman Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 max co bych tam nalil,proplachovací olej,ale v součastné době se to už nedělá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.