Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můj peugeot přestal táhnout. Přidávám plyn, ale motor zvyšuje výkon velmi pomalu (postupně). Váha vzduchu zde podle mne není (jako mají HDI). Jinak motor běží bez problémů (včetně volnoběhu).

406 TD r.v.97

Odesláno

S tou váhou ti bude muset odpovědět někdo kdo má 2.1 TD,nebo komu se chce hledat,což se zjevně nechce ani tobě.Ale ono to nemusí vůbec být váhou,ale celou spoustou jiných věcí například turbo,nebo hadice,nebo vstřiky.Je toho zkrátka dost co musíš zkontrolovat a vylučovací metodou chybu vyhledat.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak to opravdu bylo (jak se již zde psalo) čidlem teploty nasávaného vzduchu. Nechtělo se mi tomu věřit, protože jsem si půjčil na vyzkoušení čidlo od kolegy, který má stejný auto. A závada byla pořád stejná, taky auto netáhlo. Nakonec jsme čidlo vyměnili a je to OK.

Odesláno

Prave som ti to chcel napisat ze to bude to cidlo teploty bo ja som pracoval na motore a ten sedy teda aspon dufam ze je sedy konektor som zabudol napojit a ked som siel na skus. jazdu auto ako keby mrtve plny na dlazke a nic pomaly rozbech az som sa mrkol do motoru a ouha odpojene cidlo zapojil a ako raketa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...