zek Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Můj peugeot přestal táhnout. Přidávám plyn, ale motor zvyšuje výkon velmi pomalu (postupně). Váha vzduchu zde podle mne není (jako mají HDI). Jinak motor běží bez problémů (včetně volnoběhu). 406 TD r.v.97 Citovat
koblih69 Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Co hadice k mezichladiči? Ztvrdnou když přidáš plyn? Citovat
bara Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 S tou váhou ti bude muset odpovědět někdo kdo má 2.1 TD,nebo komu se chce hledat,což se zjevně nechce ani tobě.Ale ono to nemusí vůbec být váhou,ale celou spoustou jiných věcí například turbo,nebo hadice,nebo vstřiky.Je toho zkrátka dost co musíš zkontrolovat a vylučovací metodou chybu vyhledat. Citovat
zek Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 Tak to opravdu bylo (jak se již zde psalo) čidlem teploty nasávaného vzduchu. Nechtělo se mi tomu věřit, protože jsem si půjčil na vyzkoušení čidlo od kolegy, který má stejný auto. A závada byla pořád stejná, taky auto netáhlo. Nakonec jsme čidlo vyměnili a je to OK. Citovat
comm Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Prave som ti to chcel napisat ze to bude to cidlo teploty bo ja som pracoval na motore a ten sedy teda aspon dufam ze je sedy konektor som zabudol napojit a ked som siel na skus. jazdu auto ako keby mrtve plny na dlazke a nic pomaly rozbech az som sa mrkol do motoru a ouha odpojene cidlo zapojil a ako raketa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.