Garfield Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Tak mě napadlo, že by mohlo vyjít dát prosbu sem: Pořád nemůžu nafotit své nové (teď už ne tak úplně nové) modré podsvícení budíků, PÁČ na to fo?ák ve tmě chce tak dlouhej čas, že ho ne a neudržím v ruce(vyfocenejch šmouh už pár mám). TAK mě napadlo, kdyby snad někdo z lidiček, co dneska jedou na Džbán, měl stativ, co by mi na chvilku půjčil, až okolo sedmé padne tma, popřípadě přispěl nějakou drobnou radou, jak nejlíp na to? Díkes, kdyby snad někdo měl možnost... Citovat
Fx Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Kdybych jel, tak ho muzu vzit a muzu vzit i poradnej fotak (Minolta Z1), ovsem bohuzel nejedu, neb nemam cim. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Napsán autorem Garfield Tak mě napadlo, že by mohlo vyjít dát prosbu sem: Pořád nemůžu nafotit své nové (teď už ne tak úplně nové) modré podsvícení budíků, PÁČ na to fo?ák ve tmě chce tak dlouhej čas, že ho ne a neudržím v ruce(vyfocenejch šmouh už pár mám). TAK mě napadlo, kdyby snad někdo z lidiček, co dneska jedou na Džbán, měl stativ, co by mi na chvilku půjčil, až okolo sedmé padne tma, popřípadě přispěl nějakou drobnou radou, jak nejlíp na to? Díkes, kdyby snad někdo měl možnost... Tak ten fotak dej treba na sedacku, primackni ho operkou. Tak se nehne. 1) Pak zoomni na budiky, nastav ten dlouhej cas, v uplny tme klidne pres 1s na ISO 200, ale klidne delsi. 2) No a abys to nemusel mackat rukou, pac by se to mohlo taky maznout, jak na to budes chmatat - dej tam samospoust. To je ta funkce, co se pouziva, kdyz se chces vyfotit s rodinou taky. 3) Kliido, kdyz budes mimo zaber, poturuj plyn a rucka se efektne mazne, ale budik zustane stat. Pekny hrani preju. Jo a taky zalezi, jak dobrej mas fotak, pri delsich expozicich totiz roste sum v obraze. Vsak uvidis. Jo a pak se tady pochlub, samotnyho me to zajima. Citovat
vector Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Napsán autorem Garfield Tak mě napadlo, že by mohlo vyjít dát prosbu sem: Pořád nemůžu nafotit své nové (teď už ne tak úplně nové) modré podsvícení budíků, PÁČ na to fo?ák ve tmě chce tak dlouhej čas, že ho ne a neudržím v ruce(vyfocenejch šmouh už pár mám). TAK mě napadlo, kdyby snad někdo z lidiček, co dneska jedou na Džbán, měl stativ, co by mi na chvilku půjčil, až okolo sedmé padne tma, popřípadě přispěl nějakou drobnou radou, jak nejlíp na to? Díkes, kdyby snad někdo měl možnost... Já ti to vyfotim z ruky Citovat
Operator Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Vectore co chystáš na dnešek? Zase nějaký fofr pruhy? :papa Citovat
Garfield Odesláno 23. září 2004 Autor Odesláno 23. září 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem Garfield Tak mě napadlo, že by mohlo vyjít dát prosbu sem: Pořád nemůžu nafotit své nové (teď už ne tak úplně nové) modré podsvícení budíků, PÁČ na to fo?ák ve tmě chce tak dlouhej čas, že ho ne a neudržím v ruce(vyfocenejch šmouh už pár mám). TAK mě napadlo, kdyby snad někdo z lidiček, co dneska jedou na Džbán, měl stativ, co by mi na chvilku půjčil, až okolo sedmé padne tma, popřípadě přispěl nějakou drobnou radou, jak nejlíp na to? Díkes, kdyby snad někdo měl možnost... Já ti to vyfotim z ruky Checht - ty udržíš cca 2 vteřiny v ruce? A nebo - nejsi náhodou cvičenej snajper, že ne? Citovat
Marlin Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Napsán autorem Garfield Napsán autorem vector Napsán autorem Garfield Tak mě napadlo, že by mohlo vyjít dát prosbu sem: Pořád nemůžu nafotit své nové (teď už ne tak úplně nové) modré podsvícení budíků, PÁČ na to fo?ák ve tmě chce tak dlouhej čas, že ho ne a neudržím v ruce(vyfocenejch šmouh už pár mám). TAK mě napadlo, kdyby snad někdo z lidiček, co dneska jedou na Džbán, měl stativ, co by mi na chvilku půjčil, až okolo sedmé padne tma, popřípadě přispěl nějakou drobnou radou, jak nejlíp na to? Díkes, kdyby snad někdo měl možnost... Já ti to vyfotim z ruky Checht - ty udržíš cca 2 vteřiny v ruce? A nebo - nejsi náhodou cvičenej snajper, že ne? jeho bych nepodcenoval, buch vi, kde slouzil :D:D Citovat
Fx Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Ja to slovo slouzil napred precetl trochu jinak:o:D Jinak uz jsme s Garfieldem domluveni, takze bude stativ aji digitak: Citovat
Fx Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Na to, ze jsem to fotil za jizdy a z ruky, to zas tak mazly neni, ne? Jinak pristi tejden urcite budu i v tejdnu na Proseku, tak kdyby ses chtel stavit, urcite to nejak poladime:papa Citovat
Guest NiceOne Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Napsán autorem Garfield Checht - ty udržíš cca 2 vteřiny v ruce? A nebo - nejsi náhodou cvičenej snajper, že ne? Na podsviceni pristrojovky v uplny tme ti v pohode staci pul vteriny (vyzkouseno) ...a to udrzi. Citovat
vector Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Napsán autorem Garfield Napsán autorem vector Napsán autorem Garfield Tak mě napadlo, že by mohlo vyjít dát prosbu sem: Pořád nemůžu nafotit své nové (teď už ne tak úplně nové) modré podsvícení budíků, PÁČ na to fo?ák ve tmě chce tak dlouhej čas, že ho ne a neudržím v ruce(vyfocenejch šmouh už pár mám). TAK mě napadlo, kdyby snad někdo z lidiček, co dneska jedou na Džbán, měl stativ, co by mi na chvilku půjčil, až okolo sedmé padne tma, popřípadě přispěl nějakou drobnou radou, jak nejlíp na to? Díkes, kdyby snad někdo měl možnost... Já ti to vyfotim z ruky Checht - ty udržíš cca 2 vteřiny v ruce? A nebo - nejsi náhodou cvičenej snajper, že ne? Na cca 80 ohnisko udržim i 5 vteřin, když je potřeba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.