Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

do Partnera (resp. Berlinga) jsme na zavody vzdycky nacpali 5 horskych kol - sklopeny zadni sedacky, vyndany predni a zadni kola a pak pohoda

pokud zustaly zadni sedacky normalne, pak se tam stejnym zpusobem ale napric vejdou tak asi tri

Odesláno

ja mam zatim na strese zahradku ale chci poresit nosic, taky na zahradku na strechu jak to maji na Tour de France. Vlastne se tak kola vozily odjakziva dokud neprisly ty nove nosice ze nemusis sundavat predni kolo. Zablaceneho bika se mi totiz nechce cpat do kufru. Kdybych mel silnicku, jezdila by vedle me misto milenky :D

Odesláno

njn, na střechu to cpát taky nechci, přece jenom je to vysoko a nechce se mě pořád hlídat výška překážek.Nerad bych ty kola o něco sundal.... :)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pokud máš na autě kouli, tak bych asi vyřešil problém s přepravou kol právě držákem na kouli.

Ne, bohužel tažné nemám a investice tohoto řešení by byly velké. (6000 Kč tažné + min. 6000 Kč nosič) Proto jsem nechal toto řešení až jako poslední.

Odesláno
Původně zaslal: kodajz

tak si udělej nosic na zadni dveře pokud mas klapu a ne křídlové. To je celkem spolehlivé řešení.

Nosič na zadní dvéře jsem původně chtěl, ale zjistil jsem, že na Partnera snad ani není. Vyrobit si,jak? A co na to homologace, policie atd.? :myslim

Odesláno

Něco jsem o německu zaslechl,ale nic určitýho.Budu rád když pohledáš a najdeš,ale tady v Čr jsem nikde nepochodil.Nabízejí mě jen nosič natažné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...