grog Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Řeším přepravu jizdních kol a tak bych se chtěl zeptat, jak to řešíte vy ostatní. Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 do Partnera (resp. Berlinga) jsme na zavody vzdycky nacpali 5 horskych kol - sklopeny zadni sedacky, vyndany predni a zadni kola a pak pohoda pokud zustaly zadni sedacky normalne, pak se tam stejnym zpusobem ale napric vejdou tak asi tri Citovat
grog Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Dovnitř dám dvě vcelku, ale myslel jsem uchycení na auto, třeba jestli má někdo držák na páté dvéře atd. Citovat
kodajz Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 ja mam zatim na strese zahradku ale chci poresit nosic, taky na zahradku na strechu jak to maji na Tour de France. Vlastne se tak kola vozily odjakziva dokud neprisly ty nove nosice ze nemusis sundavat predni kolo. Zablaceneho bika se mi totiz nechce cpat do kufru. Kdybych mel silnicku, jezdila by vedle me misto milenky Citovat
grog Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 njn, na střechu to cpát taky nechci, přece jenom je to vysoko a nechce se mě pořád hlídat výška překážek.Nerad bych ty kola o něco sundal.... Citovat
kodajz Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 tak si udělej nosic na zadni dveře pokud mas klapu a ne křídlové. To je celkem spolehlivé řešení. Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Pokud máš na autě kouli, tak bych asi vyřešil problém s přepravou kol právě držákem na kouli. Citovat
grog Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: Medvěd Pokud máš na autě kouli, tak bych asi vyřešil problém s přepravou kol právě držákem na kouli. Ne, bohužel tažné nemám a investice tohoto řešení by byly velké. (6000 Kč tažné + min. 6000 Kč nosič) Proto jsem nechal toto řešení až jako poslední. Citovat
grog Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: kodajz tak si udělej nosic na zadni dveře pokud mas klapu a ne křídlové. To je celkem spolehlivé řešení. Nosič na zadní dvéře jsem původně chtěl, ale zjistil jsem, že na Partnera snad ani není. Vyrobit si,jak? A co na to homologace, policie atd.? Citovat
kodajz Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 teď ty stránky nemůžu najít, ale v německu je běžně k dostání za normální peníze. Budu ještě hledat. U nás ho musíš sehnat taky. Citovat
grog Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 Něco jsem o německu zaslechl,ale nic určitýho.Budu rád když pohledáš a najdeš,ale tady v Čr jsem nikde nepochodil.Nabízejí mě jen nosič natažné. Citovat
kodajz Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 http://www.yatego.com/a-z-onlineshop/p,499e657c8bb6c,434f9ee06d1538_9,paulchen-hecktr%C3%A4ger-f%C3%BCr-citroen-berlingo http://tuz.citroen.de/index.cfm?p=katalog&teile=fahrradtraeger&katid=314&model=berlingo-pkw http://www.steinhaus-shop.de/Jaus-p696h1s43-Paulchen-Hecktraeger.html tohle jsem ted nasel na rychlovku. mozna zr kdyz najides treba od thule, bude to ke koupi i u nas. Berlingo fahrradträger jsem hledal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.