Dali32 Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Dobry den. Uz dlhsi cas sa snazim prist na to , od kial mi taha na nohy.Neviem ale celkovo mam taky pocit ze v 206 je mi dajaka vacsia zima na nohy ako v inych autach.Uz pri nasadnuti do studeneho auta mam pocit ako by som mal nohy v chladnicke a aj po zapnuti kurenia ked uz po case zacne fukat teply vzduch aj na nohy je v tom priestore noh zima.Teply vzduch fuka z tych otvorov co ma, no pripada mi ze do auta ide studeny vzduch z vonku spod kapoty ci od motora alebo z kade,neviem. Vcera som si vsimol (mal som tensie nohavice) ze topanky mi zohrialo rychlo no zimu som pocitoval na holennych kostiach...na pistalach.Pri podlahe bolo teplo ale pod volantom som mal zimu,vsetky plasty boli studene.Mam tam dajaky kryt poskodeny alebo mi nieco netesni? Citovat
JuloI Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Nebude to tym ze mas tenke ponozky? Ja sa na toto stazovat nemozem. jasne ze ked auto v noci stoji vonku tak je tam zima ale ked sa zohreje motor a dam kurenie naplno tak je tam ako v pekle. tesnenie okolo tyce volantu to nebude. neviem si predstavit ze by tyc volantu bola ulozena v tesneni... tam je urcite lozisko. Mas tam pelovy filter? mas kurenie zapnute hned alebo az ked sa zohreje motor? Citovat
Benžík Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 V 309 mi jednou vypadla (sjela níž na bovdenu) taková těsnicí gumová kulička od náhonu tachometru. Zima cítit nebyla (bylo to v létě), ale byl víc slyšet motor. To ale tvůj případ nebude, nemáš mechanickej tachometr. Může to být jakýmkoliv těsněním. Budeš muset hledat. Citovat
JirkaVorel Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Také to může být pod palubkou rozpadlé celé topení mě se to stalo ještě jsem to neopravoval, ale projevovalo se to tím že mi to jenom slabě topilo okolo nohou a také to hnalo všechno teplo většinou horem, i když jsem to dal jen na nohy. Citovat
Dali32 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Mne to kuri dobre ved na pravu nohu mi je az moc teplo a po case musim ubrat,ale ten chladny vzduch naozaj citim okolo volantu spod pristrojovky.Kym kurenie velmi nehreje je to dost neprijemne no po zohriati celeho predku a aj plastov okolo volantu to jasne ze prestane.Napr. dnes na obed nebola vonku taka zima a po nasadnuti do auta som nepocitoval vobec chlad na nohy (auto bolo na slnku) ,no pocas jazdy som musel aj tak zapnut kurenie lebo ten chlad na nohy bol dost neprijemny.A to som presadol z auta kolegu ktory ma viezol domov z roboty a on nemusel kurit vobec.Vraj kurenie zapina iba ked je velmi zima. Ako alebo cim je oddeleny priestor motora od vnutra auta? Su tam dajake otvory okrem volantu alebo nieco kade by to mohlo fukat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.