Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže jsem v této fázi: Vybral jsem kola Ronal R42 (6Jx14 ET13) a zimní pneu Matador MP58 Silika (185/60 R14 82T). Takže teď co? Obout, nahodit na auto a zajet s tím na technickou a pak na dopravní? Nebo to nedávat na auto?:myslim

Odesláno

Tak včerejší pokus o zápis nevyšel. Na evidenčce vše proběhlo naprosto bez problémů, ale pak ten debil na DI...:bojim Vůbec nevěděl co má dělat, dokonce se ptal co je v rozměru gumy za \"R\", jestli 14,15 nebo co...co asi může být na 14\" disku že jo? A navíc chtěl vědět, jestli je ta guma radiálka. No děs.

Rozsudek: Další návštěva TK s tím, že mi má technik dát razítko a podpis k rozměrům gum a disků, že jinak neví, co mi má zapsat.

Takže na TK jsem dnes byl a vše OK. Takže v pondělí proběhne druhý pokus:roll Tak snad...

Odesláno

Takže včerejší návštěva DI byla úspěšná. V TP se objevil nový řádek s textem:

SCHÁLENY ALTER. PNEU: 6J X 14 H2; 185 X 60 R14 - 82T

Nyní opět jezdím naprosto bez starostí:potlesk

P.S.: Na DI tentokrát nebyl ten idiot co minule, ale mladá pohledná slečna, která když si nevěděla rady, tak věděla, kam se má jít zeptat.

Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

Ten tipový list ti dají k novým diskům?uvažuji o zápisu více rozměrů kol...

Musíš si o něj napsat. Na první straně je odkaz na stránky, kde je výpis výrobců, kteří jsou schálení a typové listy dodávají. Lepší tam zavolat a poptat, co všechno tam máš vypsat.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Musíš dostat k novým kolům Typový list......tam je razítko dovozce a prodejce kol.....na STK ti technik typu \"K\" potvrdí že kola sedí na autě, nikde nedřou,nepřečuhují atd. a s tím jdeš na odbor dopravy a za 50,- Kč ti je zapíší....bez toho typáku, smůla.......

Nepotřebuješ vůbec na nic vyjádření Peugeotu.

Pozor, některé servry dávájí ke kolům tzv. typový list ale je to \"prohlášení autorizovaného dovozce\" a to je úplně jiný papír , kde potřebuješ vyjádření státní technické zkušebny a ne STKáčka.....

Toto sem si já osobně na vlastní zkušenost prošel(při zápisu 18\" kol do TP tak vím o čem mluvím.....

[upravil dne 16-4-10 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...