Tom306Sedan Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Zdravim chtěl bych se zeptat zda máte nikdo uni katalyzator nechce se mi kupovat origo neni zrovna levny a tak jsme premyslel o uni neco takoveho...Katalyzator Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 uni katy nejsou zadny problem, taky mam ted objednanej, sehnal jsem dokonce s kovovou mrizkou, misto keramicke, na LPG je vhodnejsi, ale na benzin staci i ten keramickej Citovat
Tom306Sedan Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 takze myslis ze ten co je v odkazu bude ok? Původně zaslal: Ferry uni katy nejsou zadny problem, taky mam ted objednanej, sehnal jsem dokonce s kovovou mrizkou, misto keramicke, na LPG je vhodnejsi, ale na benzin staci i ten keramickej Citovat
godzila.01 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 S těma není problém To montujeme každou chvilku a běhá to v pohodě a je to kolikrát i desetkrát levnější Citovat
OK406 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Taky mám na své 406 uni katalyzátor a na emisích pohoda (vše splňuje). Jen musíš vědět, jaký tam máš (kulatý, plochý a pod.). Citovat
Tom306Sedan Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 Plochy:) Původně zaslal: OK406 Taky mám na své 406 uni katalyzátor a na emisích pohoda (vše splňuje). Jen musíš vědět, jaký tam máš (kulatý, plochý a pod.). Citovat
godzila.01 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 kulatý a plochý nejsou jediné... ještě se to dělí podle obsahu,to je mnohem důležitější..... aby si si pak do dvoulitra nekoupil katík na šestnácku Citovat
Tom306Sedan Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 ja na to koukal a je to tam od 700 do 2000 takze by mo melo bejt ok na 1.6ku taky Původně zaslal: godzila.01 kulatý a plochý nejsou jediné... ještě se to dělí podle obsahu,to je mnohem důležitější..... aby si si pak do dvoulitra nekoupil katík na šestnácku Citovat
OK406 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 kulatý a plochý nejsou jediné... ještě se to dělí podle obsahu,to je mnohem důležitější..... aby si si pak do dvoulitra nekoupil katík na šestnácku Jasně, máš pravdu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.