voloda2221 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 poradte prosim ked krutim volantom tak my fest piska skripe v kolesach a ked idem po este a prejdem po nejakom kopceku tak my skripe v naprave alebo tlmyce dakujem Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 tipoval bych loziska hornich ulozeni tlumicu Citovat
Jindras Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Můžou to být ty ložiska,ale i suché kulové čepy ramen či řízení,dělalo mi to,promazal jsem to inj.stříkačkou s olejem,tím,že jsem propíchl prachovku a nějaký čas to ještě slouží... Citovat
Qcko Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Vsak tie capy stoja fakt par korun a vymena tiez nezaberie moc casu, akurat spravit geometriu:ticho Horne ulozenie tlmicov si urcite vymen, riskujes prasknutu pruzinu (osobna skusenost)... ak mas niekoho kto ma stahovaky na pruziny, tak je to praca na 2 hodky Citovat
voloda2221 Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 dakujem vam idem menit rozvody tak pri jednom spravim aj toto Citovat
Guest sobolman306 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 dobre čepy nestoví pár korun!!! POZOR!! abys je neměl za 10000km zase v háji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.