Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte vsetci. mam taku prozbu, neviete ci je toto snimac teploty oleja? alebo kde by som ho nasiel v motore EW10 J4

136hp. Rucicka ukazuje stale 90°C ci mrzne alebo je motor uplne zohriaty, tak by som to chcel dat do poriadku a neviem ci je zly budik, alebo cidlo. ako by ste postupovali? dik moc

[upravil dne 7/3/10 Dekky]

Odesláno

Na adrese www.elitecat.sk, nájdeš ND aj ceny. Poprípade použi iných dostupných predajcov

Odesláno

Tohle je hallův snímač na vačce. Čidlo teploty oleje by mělo být společné s hladinou oleje (3 vývody na konektoru) a je přístupné pouze zespodu. Umístěné je ve vaně motoru zezadu.

[upravil dne 7/3/10 Midloch]

Odesláno

neni to snimac teploty oleje ale je to referencni snimac 1. valce, doplnuje snimac otacek, stoji cca 1500Kc, v druhovyrobe se tezko shani, dodaci lhuta je vetsinou kolem 1 mesice, nastesti v originalu u Peugeotu neni o moc drazsi a vetsinou skladem do par dnu

Odesláno

aha. tak to som trocha netrafil. :) uz som pozeral servisbox a zistil som, ze to bol referencny snimac.

no nic musim sa pozriet zo spodu.

co myslite bude zly snimac, alebo pristrojovka?

Odesláno

To čidlo na hladinu a teplotu oleje jsem v druhovýrobě nenašel asi jenom u peugeotu. První bych se podíval na ten konektor a kablíky od něj. Jestli není některý přetržený, nezkratuje.

Odesláno

ukazuje tak, ze ked je kluc v polohe 0 tak je rucicka spadnuta dole, ked sa nastartuje vyskoci hned na 90 a tam je stale.

aha, tak to som nevedel, ze je to jeden snimac aj na teplotu aj na hladinu.dik

Odesláno

Ten snímač jsem minulý týden kupoval, protože kvůli mé nešikvnosti jsem ho rozbil, nevyrábí se v náhradě, musel jsem kupovat originál, stálo to 2200Kč. Dost drahá sranda. A pozor, jak ho budeš vyndávat poteče ti olej.

[upravil dne 7/3/10 Eon]

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...