projozo Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Za jazdy mi občas niekde zahrkoce výfuk a neviem zistiť kde,zdá sa že to ide spredu ale neviem to nájsť.Neriešil to už niekto? Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 treba mas vysypanej katalyzator, tezko rict, bez toho, abys vlezl pod auto a podival se, jestli nekde neni neco uvolnenyho, to tezko poznas Citovat
Gitarista001 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Mne zvyklo hrkotat ulozenie toho dlheho zvodu pod autom. Tam je v gume ulozena rurka do ktorej sa nasadi tycka prevarena o zvod. Ak mas doma zvaracku kludne to zvar dokopy. Dnes uz pri vymene tohto dielu je rurka ktora ide gumy navarena na zvode. Citovat
projozo Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 Bol som pod autom,mykal som tým a vtedy jak naschvál ani nehrkne,len ked sa pohnem.Už som aj tie struny podkladal podložkami,chvílu bolo ticho. Citovat
projozo Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: Gitarista001 Mne zvyklo hrkotat ulozenie toho dlheho zvodu pod autom. Tam je v gume ulozena rurka do ktorej sa nasadi tycka prevarena o zvod. Ak mas doma zvaracku kludne to zvar dokopy. Dnes uz pri vymene ohto dielu je rurka ktora ide gumy navarena na zvode. Hm,to by mohlo byť ono,ked bude teplejšie tak to dám zvariť.Dík. Citovat
Gitarista001 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 V teme \"Nový střeďák na GTI od walker\" na prvom obrazku je presne ten novy sposob kde menis aj tu cast s ohnutymi koncami. To len tak pre ilustraciu. Citovat
projozo Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 Tak že neni to výfuk ale kryt pod motorom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.