Ladis8 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 ¨Přesně to samý to dělalo mě... Zhodnotil sem to na prasklý těsnění pod hlavou a teď měním motor Ale čím to bylo doopravdy fakt nevím... ale čistě teoreticky to souhlasí... avšak já to měl spojený i se spoustou oleje v chlad. kapalině... Citovat
106sťák Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 to mám právě dělaný tak před cca 1-2 měsíci,to neim teda Citovat
Ladis8 Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 hmmm... Tak to už asi nemůžu sloužit... Tak přeju brzký vyřešení... ptž v létě když je vedro tak to ani nemusíš hnát, stačí trochu delší cesta... hrozně mě to v létě prudilo teď s novym motorem už snad bude klid Citovat
106sťák Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 hm...doufák že to bude cajk,ale jestli někdo ví tak prosím o radu Citovat
AnotherOne Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ako by sa potom dostala horúca voda do chladiča? Mohol by to robiť zvonku bordelom zanesený chladič, nedostatočne chladí. Ako sa správa teplota? [upravil dne 7.3.2010 AnotherOne] Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 možná píšu blbost , ale nenalíváš vodu přes max.??, potom ti při zahřátí přebytečná voda vyvalí přes víčko ven... Citovat
Neon Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Ako by sa potom dostala horúca voda do chladiča? Mohol by to robiť zvonku bordelom zanesený chladič, nedostatočne chladí. Ako sa správa teplota? [upravil dne 7.3.2010 AnotherOne] Jednoduše ... když je seklej termostat, tak ta voda přeci někudy ven musí, ne?? Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Ako by sa potom dostala horúca voda do chladiča? ... Do chladiča idú dve hadice a \"uzáver\" v podobe termostatu je iba na jednej. V prípade neotvorenia termostatu začne voda v motore vrieť a je vytlačená proti vodnej pumpe spodnou hadicou do chladiča. Preto dokáže voda vyvrieť keď sa neotvorí termostat. Původně zaslal: 106sťák ...trochu víc sem ho vzal u... a tak sme pak dojeli na parkoviště a tekla mi voda od víčka u chladiče cca pul litru,čím by to mohlo bejt?... Vyzerá to na odchádzajúce tesnenie pod hlavou. [upravil dne 7/3/10 pastorek] Citovat
secjan Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Chlazení motoru probíhá takto: nejdříve se ohřeje voda v malém okruhu, což znamená že cirkuluje jen v motoru přes výměník topení a až se zahřeje na určitou teplotu, tak se otevře termostat a voda cirkuluje rovněž přes chladič. Takže je možná tato příčina. 1- moc vody v okruhu 2-prasklé těsnění pod hlavou(né vždy se musí objevit voda v oleji nebo naopak) 3-vadné čidlo teploty na chladiči a tím se nespustí el.ventilátor, nebo vadný ventilátor. Zjistíš tak že se po zahřátí motoru na místě musí spustit a někdy běží (zejména v létě za vyšších venkovních teplot) i po vypnutí klíčku aby vodu v chladiči ochladil. 4- totálně zanesený chladič (tato závada se objevuje v případě, že se nemění (přesný interval nevím) kapalina v okruhu a jen se dolívá destilka u chladící směsi se časem vytrácejí inhibitory zabraňující korozi v chladiči. POZOR dolívá se jen při studeném motoru a nedoporučuje se je vzájemně míchat, jsou jiné pro hliníkové a jiné pro litinové bloky motoru. O chlazení a kapalinách se něco dočteš zde:http://www.zvlasak.net/chlazeni_s.pdf Mnoho zdaru Jan Citovat
Neon Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Pastorek: to má dle něj dělané před 1 měsícem... Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ak nebolo urobené správne tak preto je to možné. Na P309 som pri výmene nezrovnal hlavu a chovalo sa to presne takto. Na presnejšie určenie by bolo treba viacej informácií. Niekedy stačí po drsnej jazde hneď zhasnúť motor a ak auto nemá dochladzovanie tak tiež môže vytlačiť vodu a všetko je pritom v poriadku. Nepíše ako sa mu správa teplota pri normálnom jazení. V princípe je možných viac závad: - zle prevedená oprava - nedostatočne odvzdušnené - vysoká hladina vody - vadný termostat - zanesený chladič z vnútra alebo z vonku - nefunkčný ventilátor - nevhodné palivo Citovat
106sťák Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 no teda hnal sem to a pak sem to vypnul,ještě ,mrknu na ten termostat to je taky možné,i to čídlo,ale prý se musí hodněkrát ovzdušnovat,já to udělal cca2x,tesneni to bejt snad nemuže ,to bylo fakt dělaný,hlava zarovnaná,blok očištěnej dělali sme to s kámošem mechanikem...ale díky moc všem za rady Citovat
106sťák Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 pravda že sem předtím měl olej ve vodě,než se to opravilo,tak je možný že ten chladič je zanesenej Citovat
Cardaaa Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 omlouvám se ale jak se dá pročistit celej chladící okruh?? Citovat
P-106! Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 tesneni pod hlavou .. proto to tlakuje !! Citovat
P-106! Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 a nebo ..mas ucpanej chladic .. chladi ti to dobre?? ja jsem menil chladic minulou zimu a rozdil jak svine .. Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Původně zaslal: Cardaaa omlouvám se ale jak se dá pročistit celej chladící okruh?? Sú na to prípravky ktoré sa nalejú do chladiča, nechá sa motor chvíľu bežať, potom vypustiť, prepláchnuť, novú chladiacu zmes a odvzdušniť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.