ro.bla Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Chtěl jsem se zeptat odborníků, něco tady o tom je ,ale nějak tomu nerozumím. K čemu slouží u spojky setrvačník a pokud mám psáno, že mám dvouhmotový, lze jej nahradit jendohmotovým? Jde nějak poznat, že odchází, popř. v kolika km se mění? Společně se spojkou? Někde jsem tady četl, že to někdo udělal z finančních důvodů. Dík. Peugeot 307 SW, r.v. 2004, 2,0 HDi, 100kW. Najeto 130.000km [upravil dne 6/3/10 ro.bla] Citovat
AnotherOne Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Zotrvačník skľudnuje chod motora a robí ho plynulejším a rovnomernejším. Dvojhmota pozostáva z dvoch častí, ktoré sú navzájom odpružené, takže rázy z motora tlmí účinnejšie ako jednohmota. Vibrácie sa neprenášajú na spojku a prevodovku a ďalej do celého auta. Citovat
ro.bla Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Děkuji, část otázky zodpovězena. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Bežne dvohmoty zvyknú crlikať - robia to pružiny ktoré sa unavia teplom zo spojky. Kým nepreklzuje nie je dôvod meniť. Odídený zotrvačník spoznáš jednoducho, celé auto ti bude vibrovať ako zdutá koza a samozrejme problém so spojkou. Či ho vymeniť sa vidí až keď sa spojka rozoberie, radšej sa preventívne vymení aby sa po pár km nemusela spojka otvárať zas. Citovat
ro.bla Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Jo, a co ta výměna dvojhmota za jednohmotu? Je to jedno, je to vůbec možné? A ještě jednou prosím, nejsem tech. typ, prokluzuje, zanmená co? Mám pocit, že když třeba zařadím 6 st. rychlosti a prudce přidám-sešlápnu plyn, tak mi to auto jakoby trošičku přidají otáčky a potom se to teprve rozjede, víš jak to myslím, taková jako prodleva, než si to jde za tím plynem, ale jenom u 5 nebo šestky. Citovat
kajvet Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 no to ti prokluzuje spojka, takže pomalu odchází,ale pokud ti nic necvrliká a motor se netřese bude nejspíšeš setrvačník v pohodě,ale jen spojka na výměnu:super Citovat
ro.bla Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Tak dík, sice to nejsou dobré zprávy (jako ta brzká výměna spojky), ale co se dá dělat. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Áno to čo popisuješ robí práve preklzujúca spojka - typicky na vyšších prevodových stupňoch prí záťaži vyletia otáčky hore a potom padnú. Existujú jednohmotové náhrady, zvýši sa ale chvenie auta a možno aj hlučnosť, nie je to však nič kritické ale dá sa to poznať. Niekde to tu pekne popísal oddie, skúsim nájsť. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 když nebudeš na tu 6ku prudce přidávat plyn (není to celkem k ničemu na tu 6ku) ,tak najedeš klidně ještě víc než 50 tisíc... Citovat
ro.bla Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Tak moc děkuji, nechám se překvapit, ještě jednou dík. Citovat
qmysak Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 mě spojka neprokluzuje ale zdá se mě že mám v háji setrvák dvojhmotný auto se při určitých otáčkách třepe a cvrliká tak uvidím co to bude dělat dál:( Citovat
qmysak Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 silenblok na motoru???a který by to mohl byt??auto se třepe jen okolo 2500ot/min pak už to není moc znatelné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.