Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim potreboval bych sundat kryt volantu neco mi tam drhne a pri otaceni mi tam zacina neco sustit a vychazi stoho zvuk jakoby se pruzinka natahovala a drela o neco.navic mi netroubi klakson tak newim jestli neublizim aigbagu proto se ptam

Odesláno

diky pomohlo to ale rozdelal sem volant byl tam odpojeny jeden konektor asi uzemneni cerny drat ten sem zapojil ale klakson porad mrtvy..ale to drhnuti z toho volantu sem nevyresil oddelal sem kryty a jedine co me napada je ze by neco mohlo drhnout v te spinacce kde sou blinkry je to mozne?a poradi mi nekdo jak to oddelat?

Odesláno

s najvacsou pravdepodobnostou to bude paska v COMe...kontrolka AIRBAG ti nesvieti?..nemusi ale moze .. zacina sa trhat ta paska a pri toceni vydava ten zvuk

niekde to tu bolo ako to rozobrat ale neviem to najst

Odesláno
Původně zaslal: shark734

s najvacsou pravdepodobnostou to bude paska v COMe...kontrolka AIRBAG ti nesvieti?..nemusi ale moze .. zacina sa trhat ta paska a pri toceni vydava ten zvuk

niekde to tu bolo ako to rozobrat ale neviem to najst

to bude asi ono,nevi nekdo jak na to?

Odesláno

tak sem to rozdelal a asi to bude fakt ta COM paska,dale sem si vsiml ze uz do toho nekdo lezl protoze je tam vevnitr lepeny plast u packy blinkru.kontrolka airbagu sviti a asi to dam cele do servisu nelibi se mi to a tu COMa pasku neiwm jak spravit.kolik si asi za to vemnou v autorizaku?

Odesláno

to jako ta paska stoji 10 tisic? moje VIN VF33A9HYC84763280

no jestli by to bylo tak moc drahy tak bych to asi neresil a jen tu pasku popravil at mi to nedrhne a ty packy zatim nemeli vliv na funkci tak bych to dal dohromady poradi mi nekdo jak to cele sundat tak jak to je tady na tom obrazku?

[upravil dne 7/3/10 MHS]

[upravil dne 7/3/10 MHS]

Odesláno

prinejhorsim bych to dal nekomu zapajkovat kdyz je to takova palka v tom servise.koousek natrhnute je uz hned na tom modrem konektoru,dal newim nedostal sem se do toho kde tam je ta paska namotana.proto potrebuju poradit stim uplnym sundanim

Odesláno

V Česku cca 8310,- Kč a je to obj. č. 6242A6. Rozebíral jsem to a pájel, ale už si to přesně nepamatuju. Musel se nějak nejdřív dostat ven ten zacvakávací střed, to šlo nejhůř. Potom s odcvakly příchytky na vršku kulatého víčka a bylo to rozebráno. Ale než to budeš rozebírat, doporučil bych nedříve na sundaném COMu proměřit, zda vedení na airbagy je průchodné. Jsou to krajní dvoupinové konektory zespoda COMu.

Odesláno

ja to mel rozebrane tak ze sem postupoval podle toho vlakna co je nahore,sundal sem volant z tisicihranu a zustalo mi jen ten com s tema packama dal sem zkousel rozebirat to jak sou ty packy protoze sem se chtel dostat k tomu sneku stou com paskou jak je na obrazku,,,sundal sem ty konektory co sou dole ty barevne a oddelal ten kryt kde sou packy a ta zelena karta ale slo mi to jen do pulky ale newim jak to sundat cele

Odesláno

Zespoda, co je tišťák to rozebírat nemusíš. Jenom zvrchu, ce je ten kulatý dekl, ale vadí tomu ten střední pružný kruh, myslím, že na té fotce je tam vidět vzadu s pružinou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...