Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Hlásím se do klubu 807. Sice s Fiatem 2.0 JTD 80kw rok 2004, ale to vám dle všeho neva. Má někdo z Prahy a okolí diagnostiku na Ulysse? Rád bych se o svém zánovním voze dozvěděl více...

Odesláno

,,. a že Xpetrix ví o čem mluví ....  :D  :papa

Odesláno

Tak já bych to raději risknul a dozvěděl se víc  :) Alespoň teď, napoprvé  :)

Auto jezdí dobře. Na tacháči 190 tisíc, auto s jasnou historií z ČR. Má to ale pár drobností, rád bych věděl, co a jak...

1. když odemknu auto, tak za cca 10 vteřin se ozve velmi výrazný a hlasitý pípnutí. Displej je zhasnutej, klíčky mám ještě v ruce a zařazená je jednička. Netuším, na co mě to upozorňuje, ale je to tak nepříjemnej zvuk, že už minimálně kvůli tomu na diagnostiku musím.

2. nefunguje mi parkovací asistent - je úplně zticha - ani nepípne, takže doufám, že diagnostika mi řekne, kde hledat chybu...

Jinak zatím ujeto cca 500km a dobrý  :super

Odesláno

No tož  já jenom napíšu co mám vyměnné tedy nové , takže tlumiče všechny  přední ramena obě + stabilizátory, přední pružiny obě , zadní brzdiče oba,  chladič , klimakompresor, spojka+ setrvák,  rozvody , vysokoltlaké čerpadlo čerpaldo v nádrži, repas vstřiků4 x , nové turbo,napínák  pohonu příslušenství,řemenice na klice, 

hydroštely + zdvihátka, řetěz na vačkách+ napínák ,spojkový válec  na převodovce a v kabině, páčky pod volantem, volnoběžka alternátoru,snad to je všechno.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...