Doctor Who Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 Zkus Simir103 jestli nema z toho vraku. Ja bral pasy z 3ti rady. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Citovat
Culaq Odesláno 25. duben 2016 Odesláno 25. duben 2016 Ahoj. Hlásím se do klubu 807. Sice s Fiatem 2.0 JTD 80kw rok 2004, ale to vám dle všeho neva. Má někdo z Prahy a okolí diagnostiku na Ulysse? Rád bych se o svém zánovním voze dozvěděl více... Citovat
Culaq Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 Tak já bych to raději risknul a dozvěděl se víc Alespoň teď, napoprvé Auto jezdí dobře. Na tacháči 190 tisíc, auto s jasnou historií z ČR. Má to ale pár drobností, rád bych věděl, co a jak... 1. když odemknu auto, tak za cca 10 vteřin se ozve velmi výrazný a hlasitý pípnutí. Displej je zhasnutej, klíčky mám ještě v ruce a zařazená je jednička. Netuším, na co mě to upozorňuje, ale je to tak nepříjemnej zvuk, že už minimálně kvůli tomu na diagnostiku musím. 2. nefunguje mi parkovací asistent - je úplně zticha - ani nepípne, takže doufám, že diagnostika mi řekne, kde hledat chybu... Jinak zatím ujeto cca 500km a dobrý Citovat
xpetrix Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 Ja som na servise uz preplatil kupnu cenu,za ktoru som to kupil. Citovat
PSA Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 No tož já jenom napíšu co mám vyměnné tedy nové , takže tlumiče všechny přední ramena obě + stabilizátory, přední pružiny obě , zadní brzdiče oba, chladič , klimakompresor, spojka+ setrvák, rozvody , vysokoltlaké čerpadlo čerpaldo v nádrži, repas vstřiků4 x , nové turbo,napínák pohonu příslušenství,řemenice na klice, hydroštely + zdvihátka, řetěz na vačkách+ napínák ,spojkový válec na převodovce a v kabině, páčky pod volantem, volnoběžka alternátoru,snad to je všechno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.