Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak vidno ucinek perfektni:super

Bohuzel na tech mych se predesly majitel s nejakym cistenim prilis nezabyval takze to byl vazne hnus :blicismajlik

Po te vcerejsi drine je to cca o 200% lepsi (alespon uz jsou zase stribrne :mrk ),ovsem do te urovne co vidim tady mam vazne jeste hodne daleko :myslim

Odesláno

mno jak se na to kasle tak vim jak to dopada... kamos mnel to samy... majitel na to snad tak 5let nesahnul... pri desti snad se vyhibal kaluzim aby se ten hnus nezmyl.... ale po nekolika, dosti umiti to pomalu slo dolu... pomalu...

• O 2 týdny později...
Odesláno

díky moc šaldo ;) já ti zase závidim barvu která je mnohem krát lepší na údržbu jako modra, ale už jsem si zvykl. dva dny se vyteším s čisté káry a pak už je po radosti :grr a taky kolečka budeš mít také fajnový. radši by sem také chtel 17 :aut nebo už rovnou 18 ale ty s...... \"horské\" cesty u nás :bacha ale sem spokojenej i s kolečkama. hnedka to vypadá jinak než na plechách s puklicama. ješte jednou dík :roker

Odesláno

Hlavně to sou asi jediný 16\" originál jaký se dají na 406 použít, myslím tím že mají přesný ET. Škoda že není větší výběr:nevim

Ericce: Tu tvou barvu jsem měl na minulé 406, a je to fakt, o víkendu jsem ji vyleštil a v úterý už byla zase špinavá, proto jsem šel do stříbrné a jsem spokojenej:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...