Guest stacoo Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Caute , potrebujem doplnit olej do serva 407sw 2006 Total fluide AT42 tento mam pisany v prirucke ale kto by mi vedel poradit kde ho mam kupit,hladam hladam a nic,ze by ho mali iba v servisoch diky. Pripadne pouzivate adekvatnu nahradu? Ale najradsej by som tam dal origo Citovat
pkr Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Tady si to pročti a příště hledej a nezakládej zbytečně nové vlákno. Citovat
Guest stacoo Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Tak este raz hladal som a nenasiel som tak nerad o hladani potreboval som poradit nie doje... A vtom vlakne so nenasiel co som potreboval. Citovat
ace11 Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Kdyz uz je nejake vlakno ve kterem se jedna o \"servo oleje\" tak uz muzes napsat tam ne? a kdyz uz jsi tak chytrej,tak vlakno \"servo olej\" snad uz je ne? napiš tam a určitě ti nekdo poradí!!!!! odkaz: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=68733&page=1#pid883624 [upravil dne 4/3/10 ace11] Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Total fluide AT42 som kupoval v Peugeote a satál do 10€, keď si už na tomto vlákne. Citovat
pkr Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Původně zaslal: stacoo Caute , potrebujem doplnit olej do serva 407sw 2006 Total fluide AT42 tento mam pisany v prirucke ale kto by mi vedel poradit kde ho mam kupit,hladam hladam a nic,ze by ho mali iba v servisoch diky. Pripadne pouzivate adekvatnu nahradu? Ale najradsej by som tam dal origo Ty se mi snad zdáš.Ptal ses kde koupit a co používáme.V tom odkazu, co jsem Ti dal, píše hned na první stránce Přema a o několik příspěvků níž HonzaZ, jak označení, tak i kde ho koupit. Kdybych tě chtěl je..t, tak tam nedám toto , tak :bacha:bacha Citovat
Guest stacoo Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Skoda reci ,este by ma zaujimalo kolko ta stoji nove vlakno? Ak nevies pomoct tak mi nedavaj odkazy v ktorych som uz bol a ked poviem ze som nenasiel tak preto lebo som dlho hladal a nanarazil som v vo vsetkych vlaknach o serve na nic konkretne a pre ludi ,ktory budu hladat to co ja v buducnosti uz budu mat zlahcenu situaciu ,nakolko nebudu musiet 2 hodiny klikat po vlaknach o serve(vseobecne )ale najdu aky tam ide olej a kde ho kupia(tomu sa hovori presna identifikacia- specifikacia)a nebudu si musiet bezvysledne dopisovat s niekym kto musi platit za kazde nove vlakno.Ak chces mat len jedno vlakno tam nechaj vlakno \"peugeot\" a ostatne nech nezakladaju ved vsetko najdu tam Citovat
pkr Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Pokud si tam tedy nenašel nic konkrétního ( což nechápu ), tak promiň, že jsem Ti ten odkaz dal. Možná tomu příště předejdeš tím, že v dotazu napíšeš : hledal jsem tam a tam a tam. To víš, každej není tak chytrej, aby uměl vydedukovat, kde si co hledal. PS: jinak koukám, že seš tak trochu samonasrávací :aut:aut PS2: a přečti si pravidla fóra, pak budeš vědět, proč jsem psal o novém vlákně A tím s Tebou končím debatu. Citovat
Guest stacoo Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 O nic nejde chcel som jednoduchu odpoved na otazku tak ako reagoval judes,ale aj tak diky Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Nerobte si tu z toho takú ťažkú hlavu, veď každý si tu nájde to čo hľadá a kto vie pomôže.:papa:papa Citovat
byny Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Já dávám do serva TQ-DIII od CASTROL litrovka stojí okolo 200 kč Citovat
pastorek Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Původně zaslal: stacoo Caute , potrebujem doplnit olej do serva 407sw 2006 Total fluide AT42 tento mam pisany v prirucke ale kto by mi vedel poradit kde ho mam kupit,hladam hladam a nic,ze by ho mali iba v servisoch diky. Pripadne pouzivate adekvatnu nahradu? Ale najradsej by som tam dal origo Keď chceš origo tak choď do Peugeot servisu. Konkrétne uvedený olej sa asi bežne kúpiť nedá no dá sa nahradiť olejom Total fluide ATX ktorý ma rovnakú špecifikáciu DII (Dextron II) a dá sa kúpiť napríklad tu: http://olejposta.sk/r_810.html Citovat
Laďa Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Ale do 407 petří specifikace III, takže nejspíš tento http://olejposta.sk/r_953.html Citovat
pastorek Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Sorry, napísal som \"rovnakú\" špcifikáciu ale má tam byť \"podobnú\". Hlavne išlo o to že je to to Total, určite sú miešateľné a nieje treba meniť celú náplň. Pri serve nejak extra nezáleží na špecifikácii lebo požadované vlastnosti majú oba oleje rovnaké. Rozdiel medzi DII a DIII je relevantný pri automatických prevodovkách pre ktoré sú oba oleje určené. Citovat
Guest stacoo Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Tak dnes som bol v peugeote - servise,servisak sa vyjadril,ze do elektrickeho serva -moj pripad ide Total fluid DA a nie Total Fluid AT42 cena 13 EUR,dolial som lebo mi triaslo riadenie,po doliati ide vsetko ako vino, Iba pre info chybalo ni asi 1 dcl,ak mi vypeni zase cez vrchnak aj nabuduce,bude treba odvzdusnit. Citovat
Judes Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Mne sa zdá že všade dávajú do serva taký olej aký práve majú na sklade, hlavne že majú rovnakú špecifikáciu DEXTOR III. Citovat
Guest stacoo Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Moze byt ale oleje mali siroky vyber a kym mi dal tento typ oleja vypytal si technicak a pozrel to v pc,ja som od neho pytal ten Total Fluid AT42 a mali ho ,tak neviem,verim servisu cena bola u obidvoch rovnaka: Citovat
VIP3R Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Dnes jsem koupil a dolil Castrol ATF TQ DIII. Citovat
ace11 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 me zaráží odlišná barva oleje,žlutá v servu,červená Castrol ATF TQ DIII ,mužu to namýchat? mám strach aby nedošlo k nějaké fyzikalní reakci a nedošlo k porušení serva [upravil dne 6/3/10 ace11] Citovat
godzila.01 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 To by teoreticky nemělo,ale jestli ti to prodali v peugeotu tak asi ví co prodávají Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.