Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servo olej

Recommended Posts

Odesláno

Caute ,

potrebujem doplnit olej do serva 407sw 2006

Total fluide AT42 tento mam pisany v prirucke ale kto by mi vedel poradit kde ho mam kupit,hladam hladam a nic,ze by ho mali iba v servisoch diky.

Pripadne pouzivate adekvatnu nahradu?

Ale najradsej by som tam dal origo

Odesláno

Tak este raz hladal som a nenasiel som

tak nerad o hladani

potreboval som poradit nie doje...

A vtom vlakne so nenasiel co som potreboval.

Odesláno
Původně zaslal: stacoo

Caute ,

Total fluide AT42 tento mam pisany v prirucke ale kto by mi vedel poradit kde ho mam kupit,hladam hladam a nic,ze by ho mali iba v servisoch diky.

Ty se mi snad zdáš.Ptal ses kde koupit a co používáme.V tom odkazu, co jsem Ti dal, píše hned na první stránce Přema a o několik příspěvků níž HonzaZ, jak označení, tak i kde ho koupit.

Kdybych tě chtěl je..t, tak tam nedám toto :papa, tak :bacha:bacha:bacha

Odesláno

Skoda reci ,este by ma zaujimalo kolko ta stoji nove vlakno?

Ak nevies pomoct tak mi nedavaj odkazy v ktorych som uz bol a

ked poviem ze som nenasiel tak preto lebo som dlho hladal a nanarazil som v vo vsetkych vlaknach o serve na nic konkretne a pre ludi ,ktory budu hladat to co ja v buducnosti uz budu mat zlahcenu situaciu ,nakolko nebudu musiet 2 hodiny klikat po vlaknach o serve(vseobecne )ale najdu aky tam ide olej a kde ho kupia(tomu sa hovori presna identifikacia- specifikacia)a nebudu si musiet bezvysledne dopisovat s niekym kto musi platit za kazde nove vlakno.Ak chces mat len jedno vlakno tam nechaj vlakno \"peugeot\" a ostatne nech nezakladaju ved vsetko najdu tam

Odesláno

Pokud si tam tedy nenašel nic konkrétního ( což nechápu :bojim ), tak promiň, že jsem Ti ten odkaz dal.

Možná tomu příště předejdeš tím, že v dotazu napíšeš : hledal jsem tam a tam a tam.

To víš, každej není tak chytrej, aby uměl vydedukovat, kde si co hledal.

PS: jinak koukám, že seš tak trochu samonasrávací :aut:aut:aut

PS2: a přečti si pravidla fóra, pak budeš vědět, proč jsem psal o novém vlákně

A tím s Tebou končím debatu.:roker

Odesláno

O nic nejde chcel som jednoduchu odpoved na otazku tak ako reagoval judes,ale aj tak diky

Odesláno
Původně zaslal: stacoo

Caute ,

Keď chceš origo tak choď do Peugeot servisu. Konkrétne uvedený olej sa asi bežne kúpiť nedá no dá sa nahradiť olejom Total fluide ATX ktorý ma rovnakú špecifikáciu DII (Dextron II) a dá sa kúpiť napríklad tu: http://olejposta.sk/r_810.html

Odesláno

Sorry, napísal som \"rovnakú\" špcifikáciu ale má tam byť \"podobnú\". Hlavne išlo o to že je to to Total, určite sú miešateľné a nieje treba meniť celú náplň. Pri serve nejak extra nezáleží na špecifikácii lebo požadované vlastnosti majú oba oleje rovnaké. Rozdiel medzi DII a DIII je relevantný pri automatických prevodovkách pre ktoré sú oba oleje určené.

Odesláno

Tak dnes som bol v peugeote - servise,servisak sa vyjadril,ze

do elektrickeho serva -moj pripad ide Total fluid DA a nie Total Fluid AT42 cena 13 EUR,dolial som lebo mi triaslo riadenie,po doliati ide vsetko ako vino,

Iba pre info chybalo ni asi 1 dcl,ak mi vypeni zase cez vrchnak aj nabuduce,bude treba odvzdusnit.

Odesláno

Mne sa zdá že všade dávajú do serva taký olej aký práve majú na sklade, hlavne že majú rovnakú špecifikáciu DEXTOR III.:papa

Odesláno

Moze byt ale oleje mali siroky vyber a kym mi dal tento typ oleja vypytal si technicak a pozrel to v pc,ja som od neho pytal ten Total Fluid AT42 a mali ho ,tak neviem,verim servisu cena bola u obidvoch rovnaka:

Odesláno

me zaráží odlišná barva oleje,žlutá v servu,červená Castrol ATF TQ DIII ,mužu to namýchat? mám strach aby nedošlo k nějaké fyzikalní reakci a nedošlo k porušení serva :)

[upravil dne 6/3/10 ace11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...