Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam zavadu menic tlaku reg.tlaku preplnovani - neverohodny signal,Mam to auto 14 dni a ujete 200km a furt se sere.Nejede to vubec.A jednou mi na proxii napsal vysoky tlak na turbu?

Ventily jsem prehodil mezi sebou egr a turbo.

Ale mam pocit ze to jede strasne slabe od spodu.Mozna bych skusil vahu.Aspon na vyzkouseni.

Odesláno

Tyčka,ktorá sa má hybať hore dole 15 mm,mala by byť napojená na membránu ,ktorú ovláda podtlak.Tebe sa preto ani nehýbu lopatky turba a pri vyšších ot.Ti turbo pada do nudzového režimu.Buď je prasknuta membrána,alebo zanesené lopatky turba.

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

Takze co ted.Mam vytahnout turbo nebo vymenit tu membranu?

Skontroloval by som ešte raz všetky súvisiace hadičky okolo turba+membrána.Pokiaľ ok, tak ostáva už len vyčistenie turba

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

Tech hadicek je takova spousta ze jen pri predstave vymeny mne silene boli ruce.Ale ve ctvrtek to dam asi kamaradovi at to odladi.

Sám som zvedavý ako Ti to dopadne.

Odesláno

Je skoda ze jsi z takove dalky.

Udelal bych ti bez vetsich problemu.

Nic hrozneho to neni.Mas deravy podtlak.Proste podtlak unika nekam pryc.

Prvni vec:Zkus se podivat pod vzduch.filtr,tam je elektroventil.Nekdy se prolomi hadicka podtlaku tam

Pak si vem a postupne z kazdeho ventilku odpojuj hadicky a zkousej jestli delaji podtlak.

Pak kdyz tak pis.Poradim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim, mam ten isty problem. Vsetky hadicky z elektroventylov som skusil a drzia podtlak az na jednu hadicku. Neviem ci to tak ma byt pravy el.ventyl a zadna hadicka, ta pokracuje do rozdvojky kde jeden koniec ide do el.ventylu za vzduch.filtrom a 2. do nejakeho cidla na vrchu motora, pricom nieco hucalo v motory ako som tahal. Je to prosim vas ok? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...