bubakkaja Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Ahoj mam zavadu menic tlaku reg.tlaku preplnovani - neverohodny signal,Mam to auto 14 dni a ujete 200km a furt se sere.Nejede to vubec.A jednou mi na proxii napsal vysoky tlak na turbu? Ventily jsem prehodil mezi sebou egr a turbo. Ale mam pocit ze to jede strasne slabe od spodu.Mozna bych skusil vahu.Aspon na vyzkouseni. Citovat
bubakkaja Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 Mam vytahnout a procistit turbo? Citovat
kobr Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Kontroluj plechovku na turbu, tím myslím ovládání klapy. Táhlo jde dobře? A když hadičkou z plechovky nasaješ vzduch, drží? Citovat
bubakkaja Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 Ja to hubou nenafouknu a jestli chodi skusim zitra neni tam moc videt. Citovat
marsalek Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Do toho se nefouka. Musis vzduch z hadice vysavat. Kaja Citovat
bubakkaja Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Jj ja to spatne napsal samozrejme jsem tahal. Citovat
bubakkaja Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Jeste jsem zjistil ze mi nefunguje ta tycka na promennou delku sani.Kdyz to turuju tak se nehybe.Na jine co jsem zkousel tak jde. Citovat
autospravca Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Tyčka,ktorá sa má hybať hore dole 15 mm,mala by byť napojená na membránu ,ktorú ovláda podtlak.Tebe sa preto ani nehýbu lopatky turba a pri vyšších ot.Ti turbo pada do nudzového režimu.Buď je prasknuta membrána,alebo zanesené lopatky turba. Citovat
bubakkaja Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 A tim ze jsou zanesene lopatky nejde promenna delka sani?To s tim prece nema nic spolecneho ne? Citovat
bubakkaja Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Takze co ted.Mam vytahnout turbo nebo vymenit tu membranu? Citovat
autospravca Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Původně zaslal: bubakkaja Takze co ted.Mam vytahnout turbo nebo vymenit tu membranu? Skontroloval by som ešte raz všetky súvisiace hadičky okolo turba+membrána.Pokiaľ ok, tak ostáva už len vyčistenie turba Citovat
bubakkaja Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Tech hadicek je takova spousta ze jen pri predstave vymeny mne silene boli ruce.Ale ve ctvrtek to dam asi kamaradovi at to odladi. Citovat
autospravca Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Původně zaslal: bubakkaja Tech hadicek je takova spousta ze jen pri predstave vymeny mne silene boli ruce.Ale ve ctvrtek to dam asi kamaradovi at to odladi. Sám som zvedavý ako Ti to dopadne. Citovat
bubakkaja Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 No hlavne aby to nebyl ucpany fap.Na c5 forum rikaji ze to ma zatah od 1200 otacek ja tak az 2000 - 2500 Citovat
straki007 Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Je skoda ze jsi z takove dalky. Udelal bych ti bez vetsich problemu. Nic hrozneho to neni.Mas deravy podtlak.Proste podtlak unika nekam pryc. Prvni vec:Zkus se podivat pod vzduch.filtr,tam je elektroventil.Nekdy se prolomi hadicka podtlaku tam Pak si vem a postupne z kazdeho ventilku odpojuj hadicky a zkousej jestli delaji podtlak. Pak kdyz tak pis.Poradim Citovat
bubakkaja Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 A kdyby byla dirka na kterekoliv tak nejde nic co se ovlada podtlakem? Citovat
bubakkaja Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Tak jsem dneska nasel styrelou hadicku od toho podtlaku co ovlada swirl.Jeste jsem to nezkousel tak pak napisu. Citovat
777-Ado-777 Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Zdravim, mam ten isty problem. Vsetky hadicky z elektroventylov som skusil a drzia podtlak az na jednu hadicku. Neviem ci to tak ma byt pravy el.ventyl a zadna hadicka, ta pokracuje do rozdvojky kde jeden koniec ide do el.ventylu za vzduch.filtrom a 2. do nejakeho cidla na vrchu motora, pricom nieco hucalo v motory ako som tahal. Je to prosim vas ok? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.