keram1979 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 hosi, mam 406 starsi model, airbag spolujazdca je este kryty krytkou, ktora je perforovana, konce tej priehradky sa pravdepodobne vekom a vplyvom tepla, slnka zacali trochu ohybat...je mozne to niecim prilepit? nech to krajsie vyzera? aby to bolo pekne zarovno? ak by mal airbag vystrelit, roztrhne to celu tu krytku, nie? Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 znamy problem, u noveho modelu uz to vyresili tim, ze je palubka vcelku, zkusit to prilepit muzes, ale dlouho to nevydrzi, jak na to zasviti slunicko, tak se to zase odlepi Citovat
keram1979 Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 ferry: ked to prilepim kvalitnym sekundacom, tak to hadam daco vydrzi...ide mi ale o to, ze tym dufam nic nepokazim na funkcii airbagu? Citovat
ladoun Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 já to přilepil černym silikonem a už to drží rok Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Airbag má docela sílu, takže ačkoli to je zásah, který by mohl ovlivnit funkci airbagu, tak v tomto případě si myslím, že hravě uthne i silikon v pěkně silné vrstvě :-) Nedávno jsem na zkoušku odbouchl airbag, který byl už hrozně starý a dával jsem si tam do sedáků z novějšího auta. A bouchl jak z partesu :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.