Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pokud kat nahradis jen trubkou, muze auto jet ve vysledku hur, nez kdyz kat nechas. Udelat funkcni vyfuk neni rozhodne jednoduche, jako privarit kus lesenarske trubky

pri vymene serioveho stredniho dilu neni treba nic svarovat

[upravil dne 3/3/10 Ferry]

Odesláno

Jasně, že viděl, ale přišlo mi, že pokud ho nebudu mít komplet novej, ale skládanej - navíc neoriginál, takže věci typu nosný (montážní) držák a tak nejdou použít na tyhle neorigo díly..

[upravil dne 4/3/10 The_DoctoR]

Odesláno

neorigo dily gosal mi prijde drahy,,,u nejlevnejsi vyfuky olomouc mi prijdou o moc lepsi maji cenu o 1/2 nizsi a maji i ozdobnou koncovku ktera vypada suprovne zadny tuzak:super ...........

znam dva 16v motoraky jeden ma kat a druhy ne a ktomu si jeste dal koncak magnum ktery je fakt oblibeny vejfuk.....

na sprint to vyhral pokazde ten s tim katem :super protoze se to nezda ale auto strati v nizkych ot tah kvuly chybejicimu protitlaku ve vyfuku

u 8v motru je to jeste razantnejsi max tah motoru je totiz kolem 2600ot

Odesláno

no dozadu půjde remus racing, chtěl jsem enkovej na zakázku, ale když jsem viděl jak vejfuky vyrábí demon-racing, kde by mi to na zakázku udělali, tak radši šáhnu po kvalitě, protože jinde mi vejfuk, kterou chci na zakázku neudělaj. Kat musí jít pryč, protože je totálně zanesenej a novej se mi nevyplatí kupovat. O vzhled nějaký koncovky mi vůbec nejde, jde mi o výkon a funkčnost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...