Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám v práci takovej problém. Sice se mi na to díval náš IT, ale to je takovej ten typ, chvíli čumim, nic nevyřešim, pozravim a jdu na cigáro.

Děláme v práci na jedněch stránkách (relace), kam vkládáme do polí text + se zaškrtávájí rubriky, viz. fotky.

Pouze na mém PC se objevil problém, že po vložení textu a pokusu se dostat dále (dejme tomu, že je tam tlačítko \"další\") veškerý mnou vložený text zmizí a já to můžu dělat furt dokola.

Na jiném PC je to v pohodě.

Pro tuto relaci používáme Firefox (mám nejnovější aktualizaci - nikomu jinému se toto neděje). IT nainstaloval aktualizace Java...

Zkoušel jsem promazat veškerou historii + cookies apod., co se v možnostech firefoxu vymazat dá. To samé jsem udělal pro jistotu i v ovládacích panelech Windows.

Netuší někdo, kde by mohl být zakopaný pes? Co by se dalo udělat, popř. IT-maníkovi poradit?

P.S.: Zkoušel jsem to vypnout a zapnout. :aut

Odesláno

zakazany cookies z toho serveru /susenky/ zakazane ukladani do cache, server mas v banned tj neni na nem dovoleno ukladat cokoli do pc, nevim jak to ma firefox, ale zkontroluj jakou mas bezpecnostni politiku na ten server, jako ze na http://... co mas v radku ...

skus nastavit slabsi bezpecnostni politku

s timhle se radi tezko takle nadalku ...

Odesláno

Ještě jsem chtěl podotknout, že se to neděje úplně 100%, jednou se třeba dostanu dál, ale v dalším zadání to zase zmizí. Když jsem se zkusil odhlásit z relace, tak to třeba jednou šlo, ale pak už zase ne. Třeba v prvním kroku něco zadám, potvrdím, zmizí to, zadám znovu, potvrdím a pustí mě to dál.... :myslim

P.S.: Tak se mi to stalo i tady na fóru: chtěl jsem odpovědět na SZ a dělal jsem to na dvakrát, při prvním odeslání zmizelo vše z polí. Text, adresát, všechno....

[upravil dne 3/3/10 enikybeniky]

Odesláno

A zkoušel jsi se přihlásit na jiném PC a vyzkoušet to tam? Že to jde kolegům nemusí znamenat, že to půjde i Tobě. Pak by byla chyba na straně serveru a ajťák by musel uhasit cigaretu ;)

Odesláno

nastavit bezpecnost na serveru, je to nekde v nastaveni, tam je dano jak se ma prohlizec chovat na konkretni strance, bohuzel nemam FF abych napsal postup.

ani IE :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...