enikybeniky Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Zdravím, mám v práci takovej problém. Sice se mi na to díval náš IT, ale to je takovej ten typ, chvíli čumim, nic nevyřešim, pozravim a jdu na cigáro. Děláme v práci na jedněch stránkách (relace), kam vkládáme do polí text + se zaškrtávájí rubriky, viz. fotky. Pouze na mém PC se objevil problém, že po vložení textu a pokusu se dostat dále (dejme tomu, že je tam tlačítko \"další\") veškerý mnou vložený text zmizí a já to můžu dělat furt dokola. Na jiném PC je to v pohodě. Pro tuto relaci používáme Firefox (mám nejnovější aktualizaci - nikomu jinému se toto neděje). IT nainstaloval aktualizace Java... Zkoušel jsem promazat veškerou historii + cookies apod., co se v možnostech firefoxu vymazat dá. To samé jsem udělal pro jistotu i v ovládacích panelech Windows. Netuší někdo, kde by mohl být zakopaný pes? Co by se dalo udělat, popř. IT-maníkovi poradit? P.S.: Zkoušel jsem to vypnout a zapnout. Citovat
Berkoff Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 zakazany cookies z toho serveru /susenky/ zakazane ukladani do cache, server mas v banned tj neni na nem dovoleno ukladat cokoli do pc, nevim jak to ma firefox, ale zkontroluj jakou mas bezpecnostni politiku na ten server, jako ze na http://... co mas v radku ... skus nastavit slabsi bezpecnostni politku s timhle se radi tezko takle nadalku ... Citovat
enikybeniky Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Narazil jsem akorát tady na to (viz foto). Další PC to má stejně, ale co kdyby... Mám to tak nechat nebo byste něco změnili? Všechno bylo v pohodě, a najednou se to prostě vys.... Citovat
enikybeniky Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Ještě jsem chtěl podotknout, že se to neděje úplně 100%, jednou se třeba dostanu dál, ale v dalším zadání to zase zmizí. Když jsem se zkusil odhlásit z relace, tak to třeba jednou šlo, ale pak už zase ne. Třeba v prvním kroku něco zadám, potvrdím, zmizí to, zadám znovu, potvrdím a pustí mě to dál.... P.S.: Tak se mi to stalo i tady na fóru: chtěl jsem odpovědět na SZ a dělal jsem to na dvakrát, při prvním odeslání zmizelo vše z polí. Text, adresát, všechno.... [upravil dne 3/3/10 enikybeniky] Citovat
Péťa Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 A zkoušel jsi se přihlásit na jiném PC a vyzkoušet to tam? Že to jde kolegům nemusí znamenat, že to půjde i Tobě. Pak by byla chyba na straně serveru a ajťák by musel uhasit cigaretu Citovat
enikybeniky Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Zkoušel jsem se přihlásit na jiném PC pod svým přihlášením a jede to. Citovat
Berkoff Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 nastavit bezpecnost na serveru, je to nekde v nastaveni, tam je dano jak se ma prohlizec chovat na konkretni strance, bohuzel nemam FF abych napsal postup. ani IE Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.