Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1OOO éček se rovná 25 000 Kč. Bych si raději přidal 13 000 Kč a koupil bych si tu 4O6 1,8 16V za 38 000 Kč co je zde na clubu v inzerci..

Protože tenhle závodák bude vyhuntovanéj jak ďas.. Aby jsi z toho udělal normální pojízdný auto tě vyjde na dalších 10 000Kč... A bude to žrát 15/100 ... Kdyby to byla nějaká leštěnka a vše v originálu,tak by to byla kuriozitka... Ale tenhle upravenéj zázrak-nebrat!

[upravil dne 3/3/10 KoudaK]

Odesláno

Když si uvědomím, že jsem za téměř stejnou sumu prodal na jaře 2006 mou 309 1,8 TD, na které bylo všechno udělaný, myslím si, že tenhle vrak (byť je to GTI) může za uvedenou částku koupit jen blázen nebo totální nadšenec. Kouďákem uvedená cifra 10 tKč je podle mého názoru MINIMÁLNÍ potřebná investice, spíš bych ale věřil tomu, že než z té 309ky bude spolehlivé auto, tak bude potřeba suma o něco vyšší než aktuální cena prodejní.

P.S.

Je to dobrý pro mladý ucho na to, aby se v tom naučil jezdit a buď to někde rozstřelil nebo bez investic dojezdil, víc než rok - dva života bych tomu střepu nedával ani v největším optimistickém poblouznění.

[upravil dne 3/3/2010 Medvěd]

Odesláno

Za 10000 jsem pred 5ti lety prodal 309xs, nebyla to sice lestenka, brzdy a baterka ko, ale jinak v pořádku. A ještě jsem k tomu dal jeden motor. Ta 309 porad jezdi a s puvodnim motorem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...