Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím peugeotáky

Posledních pár dnů cítím slabší vibrace, které podle mého jdou zezadu vozu. Projevuje se to při pomalé rychlosti tak do 50km/h a pak nad 130.

Napadá mě,jestli to nemůžou dělat kola nebo gumy (před zimou vyvážené)

Co by to podle Vás mohlo být?Jde o 407 2.0 HDI

Díky

Odesláno

Já když jsem koupil 407,tak jsem ji měl na letnich a vibrovalo mi až při při vyšší rychlosti cca kolem 140km/h poznal jsem to na cestě z Německa,ale při nižší rychlosti mi to nic nedělalo,pomohlo mi vyvážení a pak to byo super.Takže první věc kterou bych udělal je ta,že bych si nechal znova vyvážit kola a pak můžeš řešit dál....

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak se opět hlásím...kola jsou převážená a pořád cítím vibrace...nejsou pořád,jen při urřité rychlosti.

Jen pro info,vzadu je nedávno měněné jen jedno ložisko a jedno alu má vymezovací kroužek,ostatní alu kroužky nepotřebovaly a seděly přesně (ty kola jsem tak dostal k autu,nevím proč to jedno je jiné)

nemůže to mít něco společného s těma vibracema?

Odesláno
Původně zaslal: bazant

tak se opět hlásím...kola jsou převážená a pořád cítím vibrace...nejsou pořád,jen při urřité rychlosti.

Jen pro info,vzadu je nedávno měněné jen jedno ložisko a jedno alu má vymezovací kroužek,ostatní alu kroužky nepotřebovaly a seděly přesně (ty kola jsem tak dostal k autu,nevím proč to jedno je jiné)

nemůže to mít něco společného s těma vibracema?

Vymedzovací s vibáciami nebude mať spoločné asi nič, pozrel by som sa na to ložisko, či je dobre dotiahnuté

Odesláno

tak při cestě do práce jsem se na to zaměřil a při brždění vybrace nejsou silnější,spíš mě příjde že nejsou vůbec...vibrace jsou jen při některých rychlostech...

ted me ještě napadá, že ve předu a vzadu jsou jine pneu...vše od michelinu ale jedny jsou primacy alpin a druhe pilot alpin...nemuze mít tohle vliv na vibrace?

Odesláno

To že jsou jiné tak nee, ale může být některá poškozená. My jsme měli na služební Octávce jednu pneu opravovanou (byl tam boční defekt) a cca 4 měsíce bez problémů a až teď začala házet, ale to takovým způsobem, že poskakuje celé auto ikdyž je na zadní nápravě. Pořád jsme nevěděli co to může být. Mysleli jsme nějaké stabilizátory, čepy nebo něco takového, ale protože bylo vše v pořádku, tak došlo na převažování kol a při tom se to zjistilo. Už na vyvažovačce jen jak se roztočila to bylo vidět.

Odesláno
Původně zaslal: bazant

no ale jak to yjistím že je poškozená, minulý týden jsem byl v pneuservise na převážení a u nich bylo všechno v pohodě

Odporúčam poriadne kontrolovať, ako ti to prevažujú. Dívať sa na točiace koleso, či nie je náznak vajca z vnútornej alebo vonkajšej strany. Mal som s tým teraz nepríjemnú skúsenosť a nebyť toho, že mám v práci možnosť koleso dať na vyvažovačku, tak jazdím s nevyváženou pneu od jedného z najznámejších pneuservisov v Lučenci - dôveruj ale preveruj!!!

Ja som mal s vibráciami tiež a po mesiaci odišlo ložisko

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...