Jirkap Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Má někdo na žárovce H7 (odpor, diodu, atd.) nebo nějakou jinou podobnou věc, která částečně vyřeší problém ohledně praskání žárovek? Samozřejmě kromě xenonu. Umí někdo udělat? Takže možnosti: 1. SoftStart http://www.peugeot-club.com/topic/48684-casta-vymena-ziaroviek/ 2. Patice H7 s odporem http://autoelektrika.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=943 3. ? [upravil dne 2.3.2010 Jirkap] Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 pouzivam hid xenony a buzerace nasich strazniku me neodradi, kazdopadne tahle otazka me taky velmi zajima, protoze pak bych presel z xenonu na normal nightbraker Citovat
Jirkap Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Proto jsem to založil No uvidíme co to přinese... Citovat
shark734 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 mne tiez praskali do 2 mesiacov ale pomohol SoftStart od MartinMZ...ziarovky mam v aute asi 4-5 mesiacov, inokedy max 3mesiace....tento softstart mam asi 2 mesiace Citovat
Jirkap Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Zajímavé... jsem zvědav na další návrhy... každopádně díky. Citovat
shark734 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 este som zabudol napisat ako to funguje...v takomto zapojeni ked zapnes svetla tak asi 7s svietia slabo(ohreje sa vlakno) a potom sa rozsvietia do maxima...ziarovky najviac likviduje narazovy prud inak niekde v sekcii 307 mas popisane ako to presne funguje Citovat
Jirkap Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Ano to už jsem četl... To možná snad zvládnu i udělat.. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Mne odchádzali asi po mesiaci led parkovačky. Dal som tam transil a už takmer rok svietia. Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Jak jsem psal vedle - Mám dení svícení a světla napájím přes diodu. Předtím mi h7 poměrně hořely, teď používím Osram Xenon Blue a už mám na nich najeto 3x tolik než udává výrobce. Na noc zapínám normální světla tedy napřímo bez diody U předchozího auta ( Vectra B ) mi hořely taky a používal jsem odporové kabely - něco jako tohle: http://autoelektrika.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=943 ale origo od Škodovky. Před instalací jsem měnil 1x do měsíce pak rok nic a dál nevím... Citovat
shwaara Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Mně na všech autech po koupi cca první 2 měsíce praskaly žárovky tak po 2 týdnech. Pak si vždy auto tak nějak zvyklo a klid Citovat
Fr3sh Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Existuje krabicka ktera udela deni sviceni ze svitis dalkovyma na 20% a zbytek myslim nesviti...nejlepsi reseni na denni sviceni..zadni taky nesviti Citovat
shwaara Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 No jo, ale dálkový jsou oproti potkávačkám zvedlý, ne? Citovat
Fr3sh Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 ale kdyz ti sviti opravdu jen strasne malinko, tak to nevadi..neoslnuje to...vim to Citovat
shwaara Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 To věřím, ale zas pak postrádám smysl těch světel. Nemyslím, že by se mělo tak nějak svítit, jen proto, aby se splnila dikce zákona. Věřím, že svícení ve dne má svůj smysl. Ale asi jsem hnidopich Citovat
Fr3sh Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 jenze ty nase svetla(starsi typy aut) na to nejsou proste delany ja uz menil v zadnich svetlech zarovku 2x za 3mesice... Citovat
shwaara Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 V zadních? To je zvláštní Já měl oktu \'99 a w/out any problem, ale je fakt, že jeden čas mi praskaly snad taky po týdnu a pak zas dlouho klid. Je mi to vlastně fuk, dokud mě někdo neoslňuje, nebo ho nepotkám v protisměru, protože jsem ho přehlíd, když nesvítil (i to se asi stát může, když všichni okolo normálně svítí). Citovat
godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Montuju v případě praskání žárovek klasický protipřepětový dráty,původně určený do fabie,ale lze použít da jakýhokoli auta kde jsou H7.... Stojí to asi 300kč na auto a kupodivu to funguje na to že je to jen kus drátu Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Takový auto bych taky chtěl :P:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.