Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslíš tim display na středové konzoli ?

Jinak gratuluji ke kupu vynikajícího auta. Kolik má naběhaný, máš ho z bazaru ? Já jsem si modrýho pažouta přitáhl z NL. A hned jsem měnil display na sředový konzoli ten velký. V podstatě mě už neukazoval nic.

Odesláno

co takhle ty zarovky co nesviti vymenit za svitici :) Nesviti protoze jsou praskly nebo z jine priciny. kterou neznas ?

Odesláno

Kontroloval jen opticky a nebo jsi je změřil (vyzkoušel)? Můžou se na pohled tvářit OK (nepřerušené vlákno) a přesto nesvítí :papa

PS: Gratuluji k novému autíčku

[Editován dne 19/9/04 Peta]

Odesláno
Napsán autorem Peta

Kontroloval jen opticky a nebo jsi je změřil (vyzkoušel)? Můžou se na pohled tvářit OK (nepřerušené vlákno) a přesto nesvítí :papa

Odesláno
Napsán autorem Peta

Odesláno

Pokud se snažíš quotovat, musíš napsat nejdřív text do okna \"Vzkaz\" (je v něm předepsaný originální text) a pak kliknout na tlačítko \"Napsat odpověď\", kterým vystavíš napsaný text. To tlačítko je trošku matoucí :D

Odesláno

bohuzel na novy model nemam schemata takze neporadim, kazdopadne prasklou pojistku bys poznal a pochybuju ze by jen tri zarovky mely vlastni pojistku

• O 2 roky později...
Odesláno

Mám podobný problém, před časem mi přestala svítit pravá polovina a teď odešel i střed, takže svítí jenom levá část a ostatní je ve tmě (skoro). Neví někdo jak ten počítač vyndat z přístrojovky ven abych mohl zkontrolovat ty žárovky??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...