Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: čakom

před 8 lety modra frčela ale ted je to uplně na všem od tv přes pc až po ledničku a leze mi krkem :blicismajlik

to sme dva, mam stejnej nazor...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak som mal konecne cas a dal som autu medicinu, tak mam hadam na chvilu pokoj...

Novy olej Total, novy olejovy filter, novy palivovy filter, novy pelovy filter, novy vzduchovy filter :D

A konecne som zhodil naraznik a riadne napravil svetla a vsetko dopasoval, som velmi spokojny, uz sa len spokojne vozit :roker

Odesláno

Taky jsem to chtěl udělat do plata, ale jelikož jezdím poslední dobou většinou bez plata tak se mě líbí víc nápad Durka, dát to do tapecu pátých dveří:aut

A barva jedině oranžová;)

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Na zaklade inspiracie som sa rozhodol ze vytlmim dvere na tatosovi, material mam uz doma, pustim sa do toho co najskor, hadam bude aj nejake foto :mrk

post-26023-14109617019214_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Hmm, tak si len spisem nejake upravy za poslednu dobu --> vytlmene dvere + vpredu nove repro + parkovacie senzory :)

Co sa tyka najblizsich prac, tak na obrazku je isty naznak :D ... to je prva etapa, este pribudnu zadne kotuce + predne capy + letne pneu :) ... na jar sa do toho pustim a auto omladim o 5 rokov :D

post-26023-14109619208604_thumb.jpg

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak som dnes konecne vykonal to na co som sa chystal dlhu dobu :D ...

Postup: riadne to zamaskovat, nastriekat primer a potom vrchnu farbu, este to mozno prebehnem lesklym lakom, co vy na to?

Kazdopadne, vysledok >

post-26023-14109621631263_thumb.jpg

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Mala aktualizacia: na aute konecne nove turbo, loziska horneho ulozenia tlmicov, komplet zadne brzdy - aj rucna brzda), vymenene tiahla radenia, olej v prevodovke a komplet stabilizacne tycky :aut ...

Zasluzil si chudak, teraz slape ako sa patri :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

TAK AUTO SLO VCERA VECER OFICIALNE DO SVETA A NAHRADILA HO 407sw, MINUTKA TICHA ZA SKVELEHO SPOLOCNIKA PODRZANA :papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...