BrankoKK Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 ja mam modre parkovacky a vsetko v poho akurat na stk kvoli tomu dudrali ale flaska slivky na stol a problem bol vyrieseny
čakom Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 před 8 lety modra frčela ale ted je to uplně na všem od tv přes pc až po ledničku a leze mi krkem
BrankoKK Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 tak mam tam 8000k xenony, takze uznaj, ze modre k tomu pasuju lepsie nez biele a povodne zlte uz vobec nie
oni Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: čakom před 8 lety modra frčela ale ted je to uplně na všem od tv přes pc až po ledničku a leze mi krkem to sme dva, mam stejnej nazor...
Qcko Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Tak som mal konecne cas a dal som autu medicinu, tak mam hadam na chvilu pokoj... Novy olej Total, novy olejovy filter, novy palivovy filter, novy pelovy filter, novy vzduchovy filter A konecne som zhodil naraznik a riadne napravil svetla a vsetko dopasoval, som velmi spokojny, uz sa len spokojne vozit
Šalda Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Taky jsem to chtěl udělat do plata, ale jelikož jezdím poslední dobou většinou bez plata tak se mě líbí víc nápad Durka, dát to do tapecu pátých dveří A barva jedině oranžová
Qcko Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Na zaklade inspiracie som sa rozhodol ze vytlmim dvere na tatosovi, material mam uz doma, pustim sa do toho co najskor, hadam bude aj nejake foto
Qcko Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 Hmm, tak si len spisem nejake upravy za poslednu dobu --> vytlmene dvere + vpredu nove repro + parkovacie senzory Co sa tyka najblizsich prac, tak na obrazku je isty naznak ... to je prva etapa, este pribudnu zadne kotuce + predne capy + letne pneu ... na jar sa do toho pustim a auto omladim o 5 rokov
Qcko Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Tak som dnes konecne vykonal to na co som sa chystal dlhu dobu ... Postup: riadne to zamaskovat, nastriekat primer a potom vrchnu farbu, este to mozno prebehnem lesklym lakom, co vy na to? Kazdopadne, vysledok >
pipistrel Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 a to budes jazdit s otvorenou kapotou? alebo vyrezes dieru aby to mohol kazdy vidiet? [upravil dne 4/1/12 11:55 od pipistrel]
Qcko Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Ono to HDi je chromove ako ten lev, aj ked na foto to nie je poznat
Qcko Odesláno 5. září 2012 Autor Odesláno 5. září 2012 Mala aktualizacia: na aute konecne nove turbo, loziska horneho ulozenia tlmicov, komplet zadne brzdy - aj rucna brzda), vymenene tiahla radenia, olej v prevodovke a komplet stabilizacne tycky ... Zasluzil si chudak, teraz slape ako sa patri
Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 TAK AUTO SLO VCERA VECER OFICIALNE DO SVETA A NAHRADILA HO 407sw, MINUTKA TICHA ZA SKVELEHO SPOLOCNIKA PODRZANA
Recommended Posts