Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Krasa...nepredas ho :D ... a pasovalo uplne v pohode bez uprav tvaru? Opticky to znizuje voz, velmi pekne :super

Odesláno

:D ... kazdopadne je mi jasne, ze jedno z nich ti ostane :roker ... ale zas neviem ci by som isiel tu dialku kvoli lizatku :) ... inak sedacky uz hreju paradne;)

[upravil dne 27/4/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

:D ... kazdopadne je mi jasne, ze jedno z nich ti ostane :roker ... ale zas neviem ci by som isiel tu dialku kvoli lizatku :) ... inak sedacky uz heju paradne;)

Tak to je super, že sedačky jsou v pohodě. :super To lízátko tě vyjde tak na 1200kč v Peugeotu, budeš to mít levnější jak cestu k nám. Jinak mi nezůstane ani jedno, jedno dostane moje auto, jedno dostane strejdova zelená 406. :super

Odesláno

Aha...ono je origo take lacne? Cakal som zas nejach 200e po skusenostiach...tak to idem omrknut :mrk

No tak v serviceboxe nie je :( ... predpokladam ze to je sucast naraznika:bojim

Odesláno

2 Qcko : padlo to tam doslova jak prdel na hrnec :). Slo to tam pekne bez nejakych brutalnich uprav jen jsem si to rozvrhnul aby to bylo rovne a bylo to. To liztko je ze dvou casti je gumove takze se stim pracuje bezvadne.

Odesláno

Sakris, za tie prachy by som ho bral...to mas tiez origo z peugeotu? V serviceboxe som ich nenasiel, pojdem sa spytat do Peugeotu priamo asi :)

Odesláno

Zajtra skocim do Peugeotu, kolko stoji to lizo, ak to bude do 30e, tak sa budem hrat :aut

Hmm, 70e, smejdi :ticho

Odesláno

Neviem preco ho nema 406 v serviceboxe:myslim ... je tam nejaky deflektor za 16e, ale to sa mi zas zda malo a podla obrazku je to ten co je pod motorom, ale lizo tam nie je:(

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Qcko, skoda, ale jedno z 607 se mi válí doma. :aut

Ještě jsem se stále nerozhodl zda nechám origo nebo zkusím to z 607 dopasovat. :P

to lizatko ze 607 beru:):super

Odesláno

farky: mas fotku? To by bolo super, Nitra zas nie je az tak daleko a par ludi z klubu je z okolia Nitry a chodievaju cez PB :mrk

Odesláno

tu je foto.. predpokladam ze si myslel taketo

zhodil som to z mojho auta lebo mi to len zavadzalo, ale je zo zadnej strany na 4 miestach prevrtane samorezkami, predchadzajuci majitel to asi nevedel inac pripevnit.. myslim ze by to ale nemala byt velka vada, po ich vybrati by mala byt ta lišta na zacvaknutie celkom funkcna, tak ak by si to chcel a dalo by sa to nejako dopravit do PB ti ho dam (aj tak ho asi vyhodim ked mi bude dlho zavadzat :D) pripadne ak pojdes nahodou okolo

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...