Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm, ET je zapeklita otazka, na to som sa ani nedival :D ... mozem pozriet na disk, malo by tam byt vyrazene, ale je to asi o 5 mm viac vonku ako origo disky, hmm, idem pozriet na ten disk :)

Odesláno

Ja som sa do tych kolies zamiloval, niesu sice nic moc extra a ma ich kde kdo, ale videl som ich na Passate, tam vyzeraju dost zle, potom na P406 sedan ale 15\", potom som videl 16\" a mal som jasno, uplne to auto zmenili :roker

A ET 15, aspon uz nemusim zistovat :D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

206 je nakupna taska, 406 to je parada (607 to je vrchol :D) ... kazdopadne slubujem, ze fotecky porobim, len pocasie tomu absolutne nepraje, zajtra spravim aspon nejake \"prevadzkove\" :D:D

ja ted pokukuju po 607...chtel bych ji moc....:rokerauto suprozni:)

Odesláno

Tak som dnes renovoval komplet cierne plasty na aute, som z toho hotovy, vyzera to nadherne, tu je mala ochutnavka :mrk

Odesláno

Odfotim ti plechovku, ale je to original spray, vola sa to renovator na plasty, necakal som taky ucinok (kupil som ho v Tescu :D), ale vsetky cierne plasty na aute vyzeraju totalne nadherne, nehovoriac o motore, ten vyzera ako keby zisiel z linky, zajtra to nafotim zbezne, nahodim aj foto pixle, bolo to uplne lacne:aut

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...