Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pěkný pěkný:super

Ale všiml sem si že pořád fotíš jen na straně spolujezdce, vyfoť taky řidičovu stranu, ne??:D

Jinak kolik jsi dával za ty Pirelky??

Odesláno

To koleso je zo strany vodica :D ... ale vacsinou parkujem tak, ze sa mi da fotit len zo strany spolujazdca :D ... co uz, ale ma byt nadherny vikend, takze konecne auto dostane starostlivost aku si zasluzi :) ...

...mas SZ ;)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

foxo: som to konecne skontroloval a ano, mam EZAC**

no super, tak sme uz dvaja. Ta farba tomu fakt sekne..

edit: aspon viem, kde brat nahradne diely na karoseriu :D

[upravil dne 19.3.2010 foxo]

Odesláno

Šalda: no ani ses nepochvalil... no neva, aspon dalsi kara na nahradne dily :D To bude sranda, az nekde na zraze ich dame vedla seba predkem, to je ani nerozezname. Ale nejak teraz se chystam na maly tuning, tak bude jinej...

Odesláno

ahaaa, to mam aj ja, ty chromove pasiky, ale co rikas na to, kdy bych nastrikal ramecky svetel na cerno, jak treba čakom? Myslis, ze by to paslo k takej farbe?

Odesláno

Chromovy ramik mam aj ja, ale kukam ze Šalda ma aj spodnu mriezku v chrome :D ... idem teraz cistit auto a nahodim tam aj tie kolesa, to sa neda vydrzat :D ... myslim ze este stvrto alebo niekto ma tieto iste kolesa, som ich obzeral v Bahoni :super

[upravil dne 20/3/10 Qcko]

Odesláno

Tak som mal maly offroad vylet a parkol som to pod dialnicu, tak som urobil par zaberov mobilom s novymi kolesami :D Sice riadne spinave, ale tak musi stacit zatial :aut

Toz tu su -->

beznzvu1n.jpg

beznzvu2nk.jpg

beznzvu3a.jpg

beznzvu4d.jpg

beznzvu5.jpg

beznzvu6.jpg

beznzvu7.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...