Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 - žárovky, ventilátor

Recommended Posts

Odesláno

cauko vsetci mam 406 2.0 HDI 80kW 110k r.v.2003 mam problem asi kazde tri mesiace musim menit ziarovky v tlmenych svetlach lebo sa vypalia.co to moze robit?? dik

a este jeden problem nefunguje mi ventilator na chladici ked som ho chcel nyskusat tak sa neda odpojit lebo kable su zaliate a idu az doo rele ktore zopina lebo je pocut jak to zopne. diki moc

Upraven název vlákna. Dodržuj pravidla fóra! Díky, Béďa

[upravil dne 28/2/2010 Béďa]

Odesláno

Když sundáš mřížku a trochu odklopíš tu plechovou příčku nad ní, vyndáš vrtuli i s motorem a můžeš ji odzkoušet přímo. Stačí vyšroubovat ty 3 samořezný šrouby okolo vrtule ( chce to kratčší křížový šroubovák ). V motoru jsou vzadu větrací díry a těmi se dostává dovnitř bordel. Pozor ten šroubek ve středu vrtule má levej závit. Rozebrat motor pak taky není problém...

Žárovky - jak bylo napsáno ... dej měřák na baterku a přidej si plnej plyn, max by tam mělo být cca 14,4 nebo něco hodně okolo. Jinak poměrně záleží na výrobci, kvalita je hodně různá. Já mám denní svícení zapojené přes diodu takže je tam úbytek napětí, který přes den není ani vidět a žárovky od té doby nehoří vůbec. Pro Fabie se dokonce dělala taková sada odporových kabelů, které se tam vřadily a byl klid. Stálo to asi 150,- ale většinou o tom neví ani v autorizovaných servisech, přesto, že to byl origo díl koupenej v origo pytlíčku... číslo bohužel už nemám.

Odesláno

Dioda řeší hodně problémů. Snížení napětí o cca 0,8 V udělá svý... Ale to bych dělal jako poslední možnost. Nejdřív se fakt podíval na to nabíjení...

Odesláno
Původně zaslal: argooo

cauko vsetci mam 406 2.0 HDI 80kW 110k r.v.2003 mam problem asi kazde tri mesiace musim menit ziarovky v tlmenych svetlach lebo sa vypalia.co to moze robit?? dik

a este jeden problem nefunguje mi ventilator na chladici ked som ho chcel nyskusat tak sa neda odpojit lebo kable su zaliate a idu az doo rele ktore zopina lebo je pocut jak to zopne. diki moc

Upraven název vlákna. Dodržuj pravidla fóra! Díky, Béďa

[upravil dne 28/2/2010 Béďa]

ake zopnutie pocujes???lebo ak to mas tak isto ako ja tak mas vetrak napajany z radiacej jednotky a ta dava prikaz ci ma fukat alebo nie....nie je to zopnutie klimy?tie ziarovky odchadzali aj mne a nejak som to neriesil a teraz mam pokoj uz asi tristvrte roka a nic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...