SonX Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 No ja mam ties problem so stredovim disp. Z ničoho nič mi prestal ist 1 a 4 riadok. Nečerna ale tieto dva riadky maju výpadok. Tiež treba vymeniť alebo to môže byť dáky kontakt. Stalo sa mi to keď som šiel cca 50 km po panelovej ceste (otrasi). Citovat
l.hrudka Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Ahoj ja sem ten velkej koupil novej v pezotu stal 5300 ale cerna mi i ten malej mezi budiky dyby ste nekdo vedel kde by se da sehnat ?dik Citovat
jofo Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 SonX problem bude len v kontaktoch. l.Hrudka. Ten medzi budikmi nezozenies nikde. Iba s celou pristrojovkou. Nieco sa mi mari ze bola aj zvolavacka koli tym displejom, ale nie som si isty. Na mojom to tmavne tiez ked je teplo. Uz to ani neriesim. Mam aj cislo toho dyspleja ale niekde na nete som nenasiel, a ani nahradu. Citovat
SonX Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: jofo SonX problem bude len v kontaktoch. l.Hrudka. Ten medzi budikmi nezozenies nikde. Iba s celou pristrojovkou. Nieco sa mi mari ze bola aj zvolavacka koli tym displejom, ale nie som si isty. Na mojom to tmavne tiez ked je teplo. Uz to ani neriesim. Mam aj cislo toho dyspleja ale niekde na nete som nenasiel, a ani nahradu. Díky moc. Rozoberem a skontrolujem Citovat
SonX Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Ešte niečo ma napadlo malý displej (pristrojovka) mi kilometre ukazuje aj tempomat ked mam zapnutý ale spotrebu atd.. len ked stlačím prepínač na ovladači stieračov ma to tak fungovať??? nema isť stale ta spotreba??? DIK moc Citovat
Přema Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Ano....má to tak být....na malém jen po stisknutí.... Citovat
mira206 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 nema někdo prosím ten středovej displej na prodej,morava,nejlépe jižní. Pak ještě,když si pustím ve dne světla,tak mi ten displej mezi budíkama poměrně dost pohasne a čitelnost se velmi sníží,je to normální nebo je taky mrtvej? Jakmile světla nesvítí,je v pohodě čitelnej. Citovat
jofo Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Ked si nastavys jas uplne na maximum tak nepohasina. Pockaj este chvilku a bude na predaj hooooodne aut na suciastky. Ked vidim co sa deje s tou vodou. Fuj je mi nanic z toho. Citovat
mira206 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 aha tak to vyzkouším.Auto ještě nemam,jen jsem se s ním projížděl a na tohle a na ten středovej displej jsem narazil,že je špatnej..Ten displej středovej zháním obyč,oranžovej.Četl jsem tady,že se nedá opravovat. Citovat
Přema Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Displej má 2 paměti jasu ......musíš si nastavit jas i se světlama a i bez světel..... Citovat
mira206 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Jj,diky.Jak jsem psal,auto jeste nemam tak to nemam jak vyzkouset.Jen pro zajimavost a do budoucna,jak se nastavuji ty 2 pameti.Tim levym ovladacem v budikach? A jak se to uklada? Citovat
Přema Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Tak jak to necháš nastavené při světlech a i bez světel si to zapamatuje poslední nastavenou hodnotu.....ano v budíkách Citovat
mira206 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Prema , dal by se sehnat ten stredovej displej pres tebe?Zvladnu montaz sam? Mam radio RT3. Citovat
Přema Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 RT3 a malý diplej?????do 407 nebo 406 ??? V podpisu máš 406.....sehnat se dá vše......je to jen otázka času Citovat
mira206 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Jo jeste vlastnim 406,ale v tydnu pujde pryc a hned ji vystrida 407 Sw.Mam na ni zalohu.Chci s ni jet za 14 dni do It a protoze je tam spanej stredovej displej,tak to chci vyresit co nejdriv.V pondeli se kdyztak stavim v Peugeotu a zkusim se poptat na cenu a dostupnost.Pp205 ten nema,takze zkousim jinde.RT3 tam je,jsou tam i navigacni cd,ale jen malej displej.Nevypada to,ze do toho nekdo stoural i v servs boxu jsem nenasel,ze tam byla velka obrazovka. Citovat
Přema Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Když nemá PPčko nemám ani já.......malý displej stojí cca 5500,- Kč v pežo + nějaká konfigurace ale nevím jeslti je malý displej uplně stejný pro RT3 a RD4 Citovat
mira206 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 No,tak to taky nevim jestli je stejny.Videl jsem to ale i na jinych 407,tak snad to neni slatanina.Ta navi to bude asi takova jednoducha se sipkama. V pezo ten displej zjisti podle Vinu,ne? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Displej je rovnaký či pre RD4 alebo RT3. Môže byť buď monochrom alebo farebný. Citovat
mira206 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Aha,takze tim lip,ze to nebude nejakej atyp. Dekuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.