simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 sorry nemam radio, ale podle me kvuli emisim se tam nic nedeje, co ti pomuze ze primichas naftu s naftou?????? spis bych to videl na oblbnuti cidla snimace kapaliny v nadrzce a aditivem. kdyz si vemete HDi z peugeotu a porovnate s dieselem v Mitsubishi Outlander tak tam najdete stejny motor, kdepak asi vzal peugeot sasi na 4007? njn jsou to stejny auta jen s jinym znakem na kapote. Abych to shrnul, dle meho nazoru je mozne cidla FAP oblbnout normanimi odpory a na emise to nema zadny vliv. Pokud ma nekdo jiny nazor ra se poucim Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 jj tu naftu tam nalívají jenom aby ti to nehlásilo málo aditiva Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 hele SIMAS, kdyby jsi to tak měl odskoušený tak bych si ten fap klidně vymlátil sám koupil nějaký odpory a dojel zatebou do Zlína, aspoň bych ušetřil 5000.- [upravil dne 11/3/10 golias] Citovat
bubakkaja Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Na kdy? Napis pak jak to probihalo. Citovat
golias Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 V PÁTEK NA DEVĚT, PAK SEM PISNU CO A JAK. Citovat
pagot Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 fapoff by mel fap odstranit \"celkove\" to znamena zadne vstrikovani aditiva , zadna potrebna ridici jednotka vstr. aditiva , cidla tlaku , teploty atd. proste vse by melo bejt mimo provoz ,pokud by to tak nebyl p. karel by lidi podvadel a to by preci nebylo pekne )) vzdy by se naslo par lidicek ktery by tuto cinost s potesenim \"ukoncilo\" a taky celkove ,takze ja verim tomu co me bylo receno a ze mam od fapu vecnej pokoj Citovat
simas Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 ne celkove to neni, u 406 bez MUX to nejde, rikal mi to hned kdyz jsem se objednaval. on vypne jen regeneraci, ale cidla tlaku musi byt v poradku-po odstraneni FAPu jsou v jedne otevrene trubce a maji stejny tlak, tudiz nevyzaduji regeneraci. A to vstrikovani proste vypnout u techto aut nejde. Pokud je to 406 s MUX tak jde vypnout i to vstrikovani aditiva a jak je to se senzorama tlaku nevim [upravil dne 12/3/10 simas] Citovat
golias Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 to PAGOT: ty jsi u něj byl na odstranění? pisni sem co ti bylo řečeno. Jinak mi včera řikal, že naftu dolívat nemusím že to u mě jde vypnout, prej se to dělalo jenom u starších typů co měli plovák. Ale nevím jak je to s těma čidlama ty asi jenom nějak ošidí, ale měli by být v pořádku. Snad nějakou praxi mají Citovat
sekaj Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Praxi budoum mít asi velkou,bylo mi řečeno že dělaj 3-4 auta deně. Citovat
pagot Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 byl jsem na odstraneni a bylo me receno ze s fapem nebudu mit jiz zadne problemy ,ptal jsem se i na aditiva atd. , pokud by me odeslo npr cidlo teploty fapu kterej tam uz neni a ku-li tomu se to prepinalo do nouzaku jako defekt filtru pevnych castic ,to same s jakou ko-li jinou picuredkou kolem fapu ,na todle vse jsem se ptal a na zaklade toho jsem to nechal odstranit ,pokud bych prisel na to ze mam npr. vstrikovano aditiva stale v provozu a pri jeho poruse by auto bylo nepojizdne \"nouzak\" ,to by me moc nepotesilo Citovat
pagot Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Původně zaslal: Haryk Původně zaslal: simas jinak jsem nad tim premyslel a jelikoz ma FAP vlastni \"BSI\" asi by ho slo asi oblbnout normalnima odporama(par korun v obchode s elektronickymi soucastkami), jelikoz predpokladam dle schematu ze senzory jsou jenom odporove (dva draty). Jen by bylo potreba zjistit, jaky odporr maji cidla v normalnim pracovnim rezimu. Klidne me orpravte jestli se pletu. nejde o to oblbnout FAP, ten nastaví v BSI a je pokoj,ale u některých aut nejde vyřadit hlášení z nádržky tak buď dolít naftu nebo nechat hlásit ja to moc nestudoval ,nevim presne jak to funguje ,ale pokud by ti po nejakej dobe zahlasilo ze mas malo aditiva \"popripadne dolitej nafty misto aditiva\" znamenalo by to ze ti stale funguje vstrikovani aditiva a pri poruse ridici jednotky pro vstrikovani aditiva se to za normalnich okolnosti prepne do nouzaku a musi se to resit a to je vetsinou drahe , muj znamej dela jako bokovku odtahovku a uz par pazoutu na aute mel... , u jednoho mel pak informace ze se prave posralo todle rizeni vstrikovani aditiva a oprava byla docela mastna z toho duvodu ja fap nechal odstranit ,aby se toho mohlo pokazit co nejmene a me fapoff doslova zarucil , ze jsem bez fapu se vsim co ktomu nalezi P607 2.2hdi r.v 2002/3 [upravil dne 13.3.10 pagot] Citovat
golias Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 bylo mi řečeno, že vstřikovámí aditiva bude zrušeno v řídící jednotce akorát jediný co mucí fungovat jsou nějaký čidla teploty protože prej dávájí pokyny aji pro motor. Citovat
pagot Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 nejaky cidla muzou bejt klidne vsechny cidla pro fap ,to znamena i nasledna udrzba ,proto je asi dobre se na vse zeptat ja se ho na to ptal ponekud \"sedlacky\" da se taky pocitat s tim ze me mel za \"vola\" a rekl me co se mu bude hodit , ja jsem si snim placnul za tech okolnosti co jsem popsal Citovat
pagot Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 todle to je z jedne konkurenci firmy na odstraneni fapu: Elektronické odstranění systému DPF-FAP provádíme přeprogramováním software řídící jednotky motoru, kde je vyjmuta kompletní softwarová strategie DPF filtru ( funkce regenerace, měření tlakových a teplotních sond, omezování výkonu motoru). Nepoužíváme emulátory sond, které mohou po čase chybovat. V případě aktualizace sw ř.j. motoru v autorizovaném servisu poskytujeme zdarma opětovné vyjmutí DPF i z nového sw. proste zadna nasledna urdzba fapu ,toto jsem po nich chtel a zaplatil jsem za to... Citovat
golias Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 jojo, na tu konkurenční firmu jsem se taky díval a tu cenu jsi viděl????????? Citovat
golias Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 no právě, mě to přijde taky nechutný, aji těch 5.000.- je dost za dvě hodinky práce ale přece jenom je ta cena přijatelnější. Radši dám 5.000.- preventivně než pak cálovat odtahovku a servis ono by to asi vyšlo dráž. Citovat
pagot Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 ja te k nim nezenu ,,jen jsem vlozil to co jsem po fapoff chtel ,ja bych to takhle pekne nenapsal )) , za to jsem zaplatil 4 kolace a jsem spokojen , pokud bych nekdy prisel na to ze jsem zaplatil pouze za nejakou docasnou ojebavku tak uz je pak na kazdym jak by se stim srovnal a jakou by me pripadnou podporu ja ale verim ze fapoff vi co dela pokud cidla fapu zustanou dale v provozu na tej odtahovce se klidne muzes obevit taky... ,treba nam to nekdo objasni jaka je realita... [upravil dne 14.3.10 pagot] Citovat
Laďa Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Zde další kladný ohlas na firmu fapoff Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.