Guest extom Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 dnes mi nekdo udelal na aute skrabanec na aute cca 10 cm, a je to i mirně prohnute i do vnitr jak ty dvere nejspis tahal pres moje...:bacha:grr jaky nejlépe zvolit postup abych se toho zbavil mam metalizu modrou... dekuji Citovat
koblih69 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Nemas foto, prece jenom kdyz to vidis neradis jen obecne.... Citovat
Speedy306 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 To by mě taky zajímalo a taky mám modrou metlu, vyfotíš to? To chci taky vědět Citovat
Šalda Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Aby to nebylo vidět musíš udělat celej díl. jinak dej foto, bude se líp radit:D:papa Citovat
koblih69 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Můj lakýra počítá za díl 1500,- komplet a je to navíc výbornej klempíř. Za ty prachy bych to neřešil - bude to nejlepší výsledek. Jinak záleží jeslti to chceš dokonalý a nebo jen tak za levno opravit. Pokud za levno tak podle typu promáčkliny vytáhnout z rubové strany zpátky. Těžko se radí když nevidím tvar, ale řekněme že nějaký oblý tvar by ti mohl pomoc. Pokud jsi to nedělal tak opatrně a spíše větší plochou. Škrábanec vyčisti, pokud je na plech tak hodně zředěným antikorozním základem a malým štětcem natři plech pak si nech namíchat barvu a dej barvu, jen tolik aby to bylo pod úroveň okolního laku. No a pak vrchní vrstvu laku, kterou dáš nad úroveň okolního laku a smirkem 2000 srovnáš a pak zaleštíš pastou ( 3m... nebo aspoň Tempo ), na YouTube najdeš spoustu inspirací :-D Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Zalezi od toho ake je to hlboke a ci je to az na kov, ja uz skrabance a preliaciny na aute ani neriesim, auto ma v meste proste tazky zivot a treba s tym zit:fnuk [upravil dne 25/2/10 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.