Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak správně zalakovat škrábanec

Recommended Posts

Odesláno

dnes mi nekdo udelal na aute skrabanec na aute cca 10 cm, a je to i mirně prohnute i do vnitr jak ty dvere nejspis tahal pres moje...:bacha:bacha:grr

jaky nejlépe zvolit postup abych se toho zbavil mam metalizu modrou...

dekuji :papa

Odesláno

Můj lakýra počítá za díl 1500,- komplet a je to navíc výbornej klempíř. Za ty prachy bych to neřešil - bude to nejlepší výsledek.

Jinak záleží jeslti to chceš dokonalý a nebo jen tak za levno opravit. Pokud za levno tak podle typu promáčkliny vytáhnout z rubové strany zpátky. Těžko se radí když nevidím tvar, ale řekněme že nějaký oblý tvar by ti mohl pomoc. Pokud jsi to nedělal tak opatrně a spíše větší plochou. Škrábanec vyčisti, pokud je na plech tak hodně zředěným antikorozním základem a malým štětcem natři plech pak si nech namíchat barvu a dej barvu, jen tolik aby to bylo pod úroveň okolního laku. No a pak vrchní vrstvu laku, kterou dáš nad úroveň okolního laku a smirkem 2000 srovnáš a pak zaleštíš pastou ( 3m... nebo aspoň Tempo ), na YouTube najdeš spoustu inspirací :-D

Odesláno

Zalezi od toho ake je to hlboke a ci je to az na kov, ja uz skrabance a preliaciny na aute ani neriesim, auto ma v meste proste tazky zivot a treba s tym zit:fnuk

[upravil dne 25/2/10 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...