Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám, ale pořád mi to netopilo, tak jsem odpojil venkovní čidlo. A několik \"spouštěčů kotlů\" mi později potvrdilo, že to také tak většinou končí...

U návodu ke kotli by měla být eqitermní křivka, podle které to jde nastavit.

[upravil dne 22.2.2010 Peta]

Odesláno

No já mám tedka problem že to taky netopí:grrDo pátku to topilo a os soboty nic,vždycky se sepne taky max na deset minut.Měl jsem nastavenou teplotu na 16 stupnu protože ještě nejsem zabydlenej no a tedka tam mam jenom 13 stupnu,vždycky sepnul jak bylo mín jak šestnact a jakmile dosahla teplata šestnácti stupnu tak zase vypnul a tedka prostě nic.

Odesláno

Tím, že to čidlo odpojíš, tak v podstatě systém degraduješ na obyčejnou regulaci. Alespoň vyzkoušej, jestli to tak je nebo jestli máš jiný problém.

Jinak myslím, že se tady na fóru někdo topenářstvím také živí. Třeba poradí.

Odesláno

No mě nejvice štve že kdybych už bydlel tak tam asi zmrznem.Prostě si to dělá co chce.Je pravda že šetří energie jako plyn???Mě to příjde stejný když jsem pouště do podlahového topení max 40 stupnu a on musel dotopit do 16 stupnu,Nebo jaky máš nazor na to ty?

Odesláno

Já nemám data pro srovnání. Se spotřebou plynu jsem spokojen a to mám venkovní čidlo trvale odpojeno. Samotný kondenzační kotel v kombinaci s podlahovým vytápěním nemá chybu.

Odesláno

My to mame v praci a jak rikate , kdyz je venku -5 a dalsi den se otepli sluncem na +5 a vic tak to dalsi den vubec netopi , nastesti to jde prepnout na manualni system .

Odesláno

No a dneska je další den kdy mám vytopeno na 13 stupnu.Už mě to začíná sr..:grrDneska má přijet servisák tak ho semelu jak malého kluka,proč to vubec ty volové doporučujou když to nechodí tak jak by mělo,a určitě vím že ani jeden servisák nebo topenář to doma nemá protože vědí že to blbne a netopí.A doporučujou to nejspíš asi aby z lídí vycucli více peněz a přitom je to na hov..

Zlatej prostorovej termostat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...